2013/05/15, 12:08 AM
صفحه اول آخرای پست اول
gone out
follow the white rabbit
[/b]
follow the white rabbit
[/b]
اطلاعیه : دهمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/05/15, 12:19 AM
فربد جان ممنون بابت هدایت به صفحه. اما من الان باید آدرس ایملیم رو با پسوردم اینجا وارد کنم؟ این که یه جوریه که؟ نمی شه من کارت به کارت کنم؟
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
بانک مورد نظر رو انتخاب کن زیرش زده پرداخت صورت حساب اونو بزن چند لحظه صبر کن انتقال به دروازه بانک میاد در انتها همون رو بزن
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/15, 12:31 AM
آخ آخ آخ آخ چرا اینجا مبلغ رو به تومان گذاشتند. وای من هشتاد هزار تومان پرداخت کردم. چرا آخه؟ زود باشید پول منو برگردونید.
2013/05/15, 12:34 AM
(2013/05/15, 12:31 AM)earth نوشته است: آخ آخ آخ آخ چرا اینجا مبلغ رو به تومان گذاشتند. وای من هشتاد هزار تومان پرداخت کردم. چرا آخه؟ زود باشید پول منو برگردونید.جدا ؟ حب فردا برگشت میزنیم
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/15, 12:38 AM
باشه ممنون. ای بابا استاد ما از بس سر کلاس تاکید می کنه که تومان نه ما فقط با ریال کار داریم منم کلی جون کندم تازه ببینم به ریال چقدر باید وارد کنم اونوقت اینجا به تومنه. حالا الکی یه وقت جدی نگیرید ها؟ قابل نداره.
2013/05/15, 01:29 AM
امیدوارم خیلی بهتون خوش بگذره
جای مارو هم خالی کنید
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
2013/05/15, 08:44 AM
(2013/05/15, 12:38 AM)earth نوشته است: باشه ممنون. ای بابا استاد ما از بس سر کلاس تاکید می کنه که تومان نه ما فقط با ریال کار داریم منم کلی جون کندم تازه ببینم به ریال چقدر باید وارد کنم اونوقت اینجا به تومنه. حالا الکی یه وقت جدی نگیرید ها؟ قابل نداره. سعیده جان اولش که هنوز به درگاه بانک منتقل نشده ای به تومانه . تازه اونو هم ماا وارد نمیکتیم . به صورت پیش فرض خودش 8 هزار تومنه بعدش که به درگاه بانک منتقل میشیم که خودمون باید مبلغ رو وارد کنیم به ریال میشه
آنارام باشید
2013/05/15, 08:57 AM
منم همین اشتباه سعیده رو انجام دادم اما تو حسابم 50 تومن پول بود هی میگفت موجودی کافی نیست بعدش دیدم به تومانه
دوستان عزیز برای ثبت نام مبلغ رو به تومن وارد نمایید
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
170 مهمان |