(2011/10/28, 06:38 PM)MissB نوشته است: شماها با این خوبی هاتون
با این محبتتاتون
با این همه لطفتون
ادمو لت و پار می کنید!
بسه دیگه من کشش ندارم!!
به خاطر همین اخلاقته که عاشقتم
الهام جان حتما یه بار سعی کن بیای بعد میبینی که اصلا نه تنها خسته نمیشی بلکه بازم دوست داری بیای..حتما یه بار امتحان کن..من عاشق کوه هستم..منتظرتیم هاااااا
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
خوش بحالتون دوستانخداروشکربهتون خوش گذشت وبه سلامت برگشتیدولی بازم تنهاوبدون من رفتیدهمه جا بدون من می رویددیدار،کوه،سمپوزیوم،مشهدو......این انصافهمگه من دل ندارممنم میخوام بیام(:ngry::angr::angحالا خیلی هم مهم نیست دوستان جای ما:به شما خوش بگذره مثل اینکه به من خوش گذشته:
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
خیلی نامردی بود که من نبودم ولی کار امروزم از فتح توچال کمتر نبود
خوشحالم که اولین برنامه کوه نوردی ام اس سنتر عالی بوده
و امیدوارم یه روزی پرچم ام اس سنتر با بیش از ده کاربر ام اس سنتر بر فراز کوه های ایران و جهان به احتزاز در بیاد
خدایی باید یه تشکر ویژه از فربد داشته باشم ولی جان هر کی دوست داری برنامه ها رو درست بزار نه اینکه 2 روز قبل از برنامه اعلام کنی
سلام به دوستاي خوبم
من اول از فربد تشكر كنم كه واقعا براي اين برنامه فكر شده عمل كرده بود و مجهز اومده بود. واقعا كارش عالي بود. بعد هم از همه دوستان كه نشون دادن هيچ چيز كمتر از ساير افراد ندارن و مي تونن همپاي بقيه و حتي بهتر از بقيه ورزش كنن و از زيبايي ها لذت ببرند. واقعا حدود 2 كيلومتر كوهپيمايي توي شيب حداقل 35 درجه كار ساده اي نيست و بچه ها نشون دادن كه مي تونن كاراي بزرگي بكنن و اميدوارم كه اين برنامه مقدمه اي بشه براي صعودهاي بعدي و تشكيل يك تيم قوي و نشون دادن توانايي هاي همه بچه ها.
دوستاني كه نتونستن توي اين برنامه بيان واقعا يه برنامه مفرح رو از دست دادن با وجود هواي واقعا عالي و دلپذير و منظره مه گرفته و زيبا اين كوهنوردي واقعا به من چسبيد. اما توي چند برنامه ديگه هم فربد باز برنامه هاي سبكي مدنظر داره تا اروم اروم جمع بتونه خودش رو براي برنامه هاي بزرگتر اماده كنه. حتما توي برنامه هاي بعدي باشين.
از اينكه همه همكاري كردن واقعا ممنونم. يه توصيه هم براي كسايي كه از اين به بعد مي خوان توي اين برنامه ها باشن دارم اينه كه سعي كنن تجهيزات مناسب رو به تدريج تهيه كنن مثل كفش مناسب و لباس و ... تا راحت تر بتونن كوهنوردي كنند.
به هر حال به من كه خيلي خوش گذشت. مرسي از همتون
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
سلام به همه
اول از همه از فربود عزیز تشکر مخصوص میکنم
جای همه دوستان سبز
دومین تشکر از همه دوستان (علیرضا،مهدی،هانیه،انیس،شهرزاد،ساناز،سینا،عباس، فاطمه،شکلات،و.............. دیگه دستم خسته شد بقیه ببخشن
سومین تشکر از همسر دلبندم که منو همراهی کرد
چهارمین تشکر از انیس به خاطر ثبت یک پوشش جدید به نام کلاه شلواری جیبدار
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری