موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
عاقا تا به حال بعد از سه روز مسافرت شمال پر از شور و شعف و خنده و اذيتاي سجاد و حركات موزون و كنسرت زنده و آهنگاي درخواستي و موارد ديگر....مجبور بودين بياين سر كار؟؟؟ببينين چه غميه؟؟
دوستان عالي بود... امروز داشتم فكر ميكردم ما بعد هر سفر ميگيم خوب بود اما مثلا اين سفر به نسبت همدان خيلي بهتر بود....پس سفر بعديمون ديگه چقدر عالي ميشه!!
تشکر شده توسط : | maryam.N , sooorooosh , hilda , neda.n , minoshka , همسر یک قهرمان , Maz , hadisss , ahya , یه غریبه , paeazan , zohaa , nahid , kaveh_plus , نازلی , hamid , mojtaba2iran , hamid_147 , fireboud , mahdiye1989 , damoun , chipchip , بی تـــا , yummy , samin12 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :160 بار در 35 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : خانم دکتر شکوفه علائی
داروي مورد استفاده : سینووکس
تشکر شده توسط : | maryam.N , sooorooosh , hilda , neda.n , minoshka , همسر یک قهرمان , Maz , hadisss , zohaa , ahya , kaveh_plus , hamid , fireboud , damoun , chipchip |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان
جای همه ی اونایی که نبودن خیلی خالی بود مخصوصاً یکی که صبح واسه استقبال اومده بود
فقط یه چیز می خوام بگم اونم اینکه دوستام، جمعمون و با هم بودنمون رو به هیچی نمیدم و با هیچ چیز عوض نمی کنم اینو از ته دلم میگم تا حدی که تو شمال وقتی چند تا از بچه ها ازمون جدا شدن حالم خیلی بد شد و خیلی خودمو کنترل کردم که بغضم نترکه انگار از خانوادم جدا شده بودم
یه تیکه طنزم بیام اگه نصف شب هوس کردین یکی بیاد بالا سرتون بیدارتون کنه بهتون سیب زمینی بده فقط کافیه به حمید و سجاد بگین
و در آخر از حمید، فربود و مهسا جونم ممنونم به خاطر اینکه همه ی کاراهارو به تنهایی انجام دادن و خیلی خیلی خیلی زحمت کشیدن به خاطر اینکه به ماها خوش بگذره واقعاً ازتون ممنونم
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | maryam.N , مـه ســـا , neda.n , minoshka , همسر یک قهرمان , Maz , ahya , hadisss , یه غریبه , paeazan , zohaa , nahid , kaveh_plus , نازلی , hamid , mojtaba2iran , hamid_147 , fireboud , mahdiye1989 , damoun , chipchip , yummy , علی دنیانورد |
|
تشکر های اهدا شده: 11662
تشکر های دریافت شده :6497 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : شروع91 تشخیص92
دكتر معالج : محمد باغبانیان
داروي مورد استفاده : رسیژن
تشکر شده توسط : | مـه ســـا , neda.n , minoshka , همسر یک قهرمان , hilda , محبوب64 , Maz , ahya , hadisss , یه غریبه , paeazan , zohaa , nahid , kaveh_plus , نازلی , hamid , mojtaba2iran , fireboud , damoun , chipchip , yummy |
|
تشکر های اهدا شده: 2859
تشکر های دریافت شده :1651 بار در 250 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
تشکر شده توسط : | neda.n , ahya , hadisss , maryam.N , یه غریبه , hilda , paeazan , zohaa , barzegar , nahid , مـه ســـا , kaveh_plus , نازلی , hamid , minoshka , mojtaba2iran , fireboud , damoun , chipchip , yummy |
|
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
2013/11/30, 11:34 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 11:35 AM، توسط ahya.)
خووووووووووووووووووب
باز احیا بیدار شد و یاد گزارش افتاد.اما باز یه روز دیرتر
صبح من و داداشم با صدای زنگ بیدار شدیم.با چشمای بسته دنبال صدایی می گشتیم که نمی دونستیم از کدوم گوشیه.حتی تلفن هتلم برداشتم.خلاصه فهمیدیم از گوشی زاپاس آرمینه.
ساعت 8 (حدودا) رفتیم به محل سرو صبحانه.همینجا یاد یه صحنه ای افتادم از شب قبل موقع شام از حمید و سجاد که تلاش می کردن داروی درمان ام اس رو کشف کنن.محتویات این دارو:کوکا، دوغ، سس کچاپ،روغن زیتون، آبلیمو،نمک فلفل سماغ به میزان لازم (بستگی به مدت زمان ابتلا به ام اس داره )...این دارو پس از ساخت روی فربود بهمنی تست می شد که هنوز منتظر نشونه هایی از بهبود در این فرد هستیم.جای داره از جوانان غیور میهنمون (حمید و سجاد ) برای این تلاششون تشکر کنیم (یک دقیقه سکوت )
بعد از صبحانه فیلم هایی که اینجانب از سیب زمینی خوردن عده ای از قربانیان طی عملیات انتحاری حمید و سجاد و فربود گرفته بودم رو نشونشون دادم که بگم من با این 3 نفر نبودم (واقعا مردم چرا نصف شب سیب زمینی هوس می کنن؟؟؟ )
بگذریم.بعد صبحانه رفتیم سمت موزه سراوان که واقعا جاتون خالی خیلی جای توپی بود. آدم فکر می کرد تو کارت پستال داره قدم می زنه.
باهم بودنمون رو اینجا خیلی دوست داشتم چون باید همه مسیر رو باهم قدم می زدیم.
بعد از موزه رفتیم سمت رستوران با غذاهای خوشمزه و محلی یعنی معنی واقعی ترکیدن رو اینجا درک کردم.
رسیدیم به آخر سفر من و آرمین.ما اینجا از بچه ها خداحافظی کردیم که بریم سمت خونه.واقعا نزدیک بود اشک تو چشام جمع شه که خدارو شکر نشد و منتقلش کردم به مسیر رشت-خونه.
فقط میتونم بگم خیلی دوستون دارم.خیلی
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | hilda , یه غریبه , zohaa , paeazan , maryam.N , Maz , mahdiye1989 , hadisss , nahid , kaveh_plus , نازلی , hamid , minoshka , mojtaba2iran , fireboud , damoun , chipchip , yummy , علی دنیانورد |
|
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | paeazan , maryam.N , ahya , zohaa , mahdiye1989 , hadisss , nahid , kaveh_plus , Maz , hamid , minoshka , mojtaba2iran , damoun , chipchip |
|
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | hilda , maryam.N , zohaa , mahdiye1989 , hadisss , دربند , kaveh_plus , hamid , minoshka , mojtaba2iran , damoun , chipchip |
|
داروي مورد استفاده :
2013/11/30, 11:54 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 11:54 AM، توسط hilda.)
پس هنوز فیلمم پخش نشده معروف شم
همینو بگوووووووووووو یه چنگال دستش بود میرفت سر میز از غذای همه می خورد
احیا منم چون اشبل خورده بودم دهنم تلخ میشد اگه ماست می خوردم نشد بخورم همشو
کاکا ی توی موزه رو یادت رفت بگیییییییییییییی
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 15418
تشکر های دریافت شده :15321 بار در 4229 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
داروي مورد استفاده : فینگولیمد - داروسازی زهراوی
2013/11/30, 11:59 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 12:21 PM، توسط mahdiye1989.)
جای همه دوستانی که نبودن خیلی خا لــــــــــــــــــــــــــی بود
من سفر اولم بود در کنار گل های ام اس سنتری ,اینو از ته دلم میگم در کنار شماها بودن آرامش بی نظیری بهم داد که خیلی دوسش داشتم , منی که از زور سردرد تو 1 ماه گذشته کارم شده بود نون و گریه ,ولی تو این 3 روز نمیدونم اون منو فراموش کرده بود یا من اونو
بچه ها از همتون ممنونم,حمید , فربود و مهسای عزیز , از تمام زحماتتون ممنونم
واما 2 تا خبر خوب!
اولیش اینکه دیشب پریا بهم اس داد که بافتت تو ساک منه ,از طرفی شاخ در آوردم که مگه میشه ,ساک پریارو خودم جمع کرده بودم و بعد از اون 3 بار ساک خودمو پریارو گشته بودم!!! از طرفیم خیـــــــــــــــــلی خوشحال شدم, آخه این بافتمو خیلی دوس داشتم.
واما خبر دوم اینکه امروز اومدم بیمارستان, دکتر نبوی منو دید و من انقدر بهش گفتم حالم حوبه که گفت نمیخواد بستری بشی 2 روز سرپایی بیا کورتون بگیر تا 17 ام که بیام واسه بلوک.
عاشقتونم
تشکر شده توسط : | zohaa , neda.n , hilda , ahya , paeazan , hadisss , nahid , maryam.N , دربند , مـه ســـا , نازلی , kaveh_plus , Maz , hamid , minoshka , mojtaba2iran , fireboud , damoun , chipchip , رامنا , yummy |
|
|