امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتهای شما چه رنگی است؟
#1
نقش وجذابیت رنگ ها در سیری ، گرسنگی و اشتهای شما

دانشمندان عقیده دارند رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می‌دهد، نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک می‌کند.
رنگ‌ها نقش مهمی در دنیای ما بازی می‌کنند. رنگ‌ها می‌توانند افکار ما را تحت سلطه خویش درآورند، اعمال ما را تغییر دهند و واکنش هایی را سبب شوند. رنگ‌ها می‌توانند چشم‌های شما را آزار داده یا آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند و بر درجه سیری یا گرسنگی ما تأثیر بگذارند. در واقع آنچه که ما از آن خواهیم نوشت، تأثیر رنگ‌ها بر اشتهای ماست.
بازی با رنگها
رنگ‌ها نقش مهمی در دنیای ما بازی می‌کنند. رنگ‌ها می‌توانند افکار ما را تحت سلطه خویش درآورند، اعمال ما را تغییر دهند و واکنش هایی را سبب شوند. رنگ‌ها می‌توانند چشم‌های شما را آزار داده یا آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند و بر درجه سیری یا گرسنگی ما تأثیر بگذارند. در واقع آنچه که ما از آن خواهیم نوشت، تأثیر رنگ‌ها بر اشتهای ماست. برخی رنگ‌ها اشتها را سرکوب می‌کنند (که این مورد برای کسانی که قصد کم کردن کالری را دارند سودمند است) در حالی که سایرین سرعت تنفس و ضربان قلب را بالا می‌برند.

جذابیت رنگ
اما چرا؟ اصولا دو نکته در غذا هست که اشتهای ما را تحریک می‌کند؛ رنگ و بو. رستوران‌دارها و مدرسان آشپزی سال‌هاست که می‌دانند جذابیت غذاهای گوناگون با رنگ آنها ارتباط تنگاتنگی دارد. وقتی که در مجله‌‌ای مثل پردیس صفحات آشپزی را مرور می‌کنید، احساس گرسنگی به شما دست می‌دهد و این دلیلی ندارد جز اینکه شکل غذا موجب خروج نورون‌ها از هیپوتالاموس می‌شود و حس گرسنگی در ما بیدار می‌شود.

رنگ های خوراکی و غیرخوراکی
بسیاری از رنگ‌های سرد به طور طبیعی در طبیعت وجود ندارند و متخصصان به تازگی موفق به ساخت آن شده‌اند. با این حال شما کمتر خوراکی‌ای پیدا می‌کنید که رنگ‌هایی مثل آبی را در خود داشته باشد. این رنگ با توجه به تربیت ذهنی ما به هیچ وجه اشتها برانگیز نیست و این موضوعی است که فراریان از چاقی باید به آن توجه کنند و رژیم خود را به نوعی رنگ سرد بزنند.
نارنجی: از آبگوشت تا آب پرتقال
دانشمندان عقیده دارند رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می‌دهد، نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک می‌کند. نارنجی جزء رنگ‌های گرم و مطلوبی است که به شما احساس راحتی می‌بخشد. مثلا برای وعده صبحانه استفاده از آب هویج یا آب پرتقال کاملا در خدمت کسانی است که دوست دارند صبحانه مفصل بخورند. زردچوبه به عنوان یکی از اصلی‌ترین ادویه‌ها، رنگ نارنجی را به غذا می‌دهد و همین مسأله غذا را خوشمزه‌تر نشان می‌دهد. تجربه خوردن آبگوشت، نشان‌دهنده این است که قوم ایرانی با این رنگ الفت دیرینه دارد.
سبز: شکموهای سالم
سبز رنگ طبیعت، سلامتی و فراوانی است و طرفداران بسیاری دارد. به دلیل ارتباط رنگ سبز با طبیعت اغلب از آن به عنوان رنگی آرامش بخش یاد می‌شود و خوراکی‌های سبز رنگ در باور عمومی سالم و مناسب برای خوردن هستند. اگر شما به رنگ سبز علاقه دارید، می‌توانید از ترکیبات انواع سبزی‌های خشک و تازه و انواع صیفی‌جات در سفره خود استفاده کنید و تا می‌توانید بدون نگرانی آنها را میل کنید. البته برای برخی از ایرانی‌ها خوراکی‌های سبزرنگ اشتهابرانگیز هستند و تازه بعد از قلع و قمع کردن غذای سبز نوبت به غذای اصلی می‌رسد.
زرد: شادی شیرین
مهمترین ادویه‌ای که رنگ زرد را به غذا تحمیل می‌کند، زعفران است که طیفی تند از این رنگ شاد محسوب می‌شود. به غیر از این روغن‌های معطر سنتی و کره هم این رنگ را در خود دارند. رنگ زرد محرک اشتهاست چون موجب برانگیختن احساس شادی می‌شود. جوجه‌کباب یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی است که به این طیف نزدیک است. این روزها استفاده از فلفل زرد نیز به شدت مورد توجه آشپزها قرار گرفته است چون ترکیب اشتهابرانگیزی به غذا می‌دهد.
خاکستری: حالم بد شد!
رنگ خاکستری اشتها را کم می‌کند و حتی موجب دلزدگی شما از غذا خوردن می‌شود. به گفته پزشکان متخصص نکته مثبت این رنگ آن است که موجب کاهش اضطراب - در کنار آن اشتها - می‌شود. اگر می‌خواهید خیلی به خودتان سخت بگیرید در محیط خاکستری غذا بخورید.
البته این کاری است که باعث می شود خیلی از غذاخوردنتان لذت نبرید. به هر حال خود دانید.
قرمز: رنگ گرسنگی
رنگ قرمز از لحاظ احساسی فوق العاده قدرتمند بوده و سرشار از انرژی است. این رنگ، سرعت تنفس و فشار خون را بالا می‌برد و همچنین اشتها را تحریک می‌کند. به دلیل همین تاثیر اغلب در رستوران‌ها از رنگ قرمز استفاده می‌شود. اصولا قرمز رنگی تند و اشتهابرانگیز است که طیف مختلفی از غذاها با آن ارتباط تنگاتنگی دارند. مهمترین رنگ‌های خوراکی هم از رنگ قرمز نشأت می‌گیرند. همچنین بسیاری از چاشنی‌ها سرخ‌رنگ‌اند. به نظر می‌رسد مغز ما دربرابر این رنگ کاملا تربیت شده است.
فیروزه‌ای: یار و یاور لاغرها
رنگ فیروزه‌ای اشتها را تحریک می‌کند. این روزها پاستاهای جدیدی به این رنگ تولید شده است اما بیش از آنکه این رنگ تعریف خوراکی داشته باشد، در دکور آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر تصویری شامل دو رنگ فیروزه‌ای و نارنجی بر دیوار آشپزخانه آویزان کرده و هنگام صرف غذا به آن نگاه کنید، خیلی زود از شر هیکل لاغر و استخوانی خود خلاص خواهید شد.
آبی: لاغری همین جاست
سرمای رنگ آبی، در تضاد با اشتهاست. این رنگ موجب کند شدن متابولیسم شده و اثر آرامش بخش دارد. رنگ آبی قویا با احساس خونسردی و آرامش همراه است. به دلیل اینکه این رنگ به ندرت به صورت طبیعی یافت می‌شود، اغلب از آن به عنوان کاهش‌دهنده اشتها استفاده می‌کنند. بنابراین هنگام غذا خوردن یا آشپزی نباید از این رنگ استفاده کنید. بنا بر توصیه کارشناسان اگر قصد رژیم گرفتن دارید، بهتر است یک لامپ آبی روی سر یخچال قرار دهید تا میل به خوردن را در خود سرکوب کنید. همچنین می‌توانید از بشقاب یا رومیزی آبی استفاده کنید یا در یک فضای آبی رنگ غذا بخورید... البته اگر اضافه وزن دارید.





خواص ميوه ها با توجه به رنگ شان

اولين چيزي كه در هنگام انتخاب يك ميوه براي خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن ميوه است،آيا مي دانيد ميوه هاي مختلف با رنگ هاي متفاوت چه خواصي دارند؟

در اولين قدم اين رنگ اشيا است كه شما را به طرف آن شيء جذب و يا از آن دور مي‌كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتي،تنش،صلح و دوستي و … همه و همه در پرتو رنگ‌هاست.رنگ‌ها تمامي محيط ما و حتي خود ما را نيز تسخير كرده‌اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثير گذارند. مثلا در مورد رنگ سيب سرخ و زيبا علاوه بر لذتي كه از رنگ آن در هنگام خوردن مي‌بريم و در ما احساس شادابي و نشاط ايجاد مي‌كند،در خواصش نيز تاثير فراواني دارد.تمامي سبزيجات و ميوه‌هايي كه روزانه مصرف مي‌كنيد با توجه به نوع رنگشان منافع خاصي براي شما دارند.شايد تعجب كنيد،اما فراموش نكنيد كه رنگ‌ها بر همه وجود ما و در تمامي جوانب نفوذ دارند و اين هم يك روش نفوذي آنهاست.

رنگ سبز
رنگي‌ است آرامش بخش و با ديدن اين رنگ شما احساس آرامش مي‌كنيد و از وجودش لذت مي‌بريد و جالب اينجاست كه همين رنگ زيبا و آرامش بخش علاوه بر اين كه شما را در ظاهر جذب مي‌كند و شما از آن لذت مي‌بريد خواص درماني بسياري نيز دارد و براي جسمتان مفيد است.در واقع هر چيز سبزي كه شما مي‌بينيد اين خاصيت را داراست و اين در مورد ميوه‌ها و سبزيجات سبز رنگ نيز صادق است.اين رنگ براي افراد عصبي و نا ‌آرام بسيار مفيد است.رنگ سبز خاصيت ضد عفوني‌كننده‌ دارد و مناسب براي بيماري‌هاي قلبي عروقي و بيماري‌هاي روده‌‌اي (يبوست)‌،معده (سوء‌هاضمه،زخم معده و…)،كليه (سنگ كليه و ناراحتي‌هاي مجاري ادراري)‌، ريه (مشكلات تنفسي،آسم و …) و رحم مي‌باشد.

اين رنگ براي درمان زخم‌هاي عميق سوختگي‌هاي شديد نيز موثر است.اين خواص در ميوه‌ها و سبزيجاتي كه سبز رنگ هستند به وفور يافت مي‌شود.تحقيقات نشان داده ميوه‌ها و سبزيجات سبز رنگ خاصيت ضدعفوني‌كنندگي دارند و در هضم غذا و جذب آن موثرند.

ميوه‌ها و سبزيجات سبز رنگ براي افرادي كه از بيماري‌هاي عصبي رنج مي‌برند توصيه شده است. سبزيجات سبز رنگ همچنين در درمان زخم‌هاي عميق و سوختگي ‌ها و بيماري‌ هاي ريوي و كليوي بسيار موثر است و در بهبود بيماري‌هاي قلبي مصرف فراوان دارد.مثلا جعفري داراي خواص ضد عفوني‌كننده خون و دستگاه گوارش مي‌باشد.جعفري موجب تحريك عضلات روده و رحم مي‌شود و مناسب براي معده و هضم غذاست.برگ اين گياه مناسب براي زخم‌هاي عميق است و جوشانده آن مناسب براي بيماري‌هاي كليوي و مجاري ادرار است.

انگور سبز
اين ميوه مناسب براي بيماري‌هاي اعصاب است.مواد غذايي موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراواني مي‌كند و در درمان بيماري‌هاي سوءهاضمه،سل ريوي،مشكلات كليوي (سنگ كليه)‌ و يبوست كمك فراواني مي‌كند.همچنين باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن مي‌شود.آب انگور مغذي عضله قلب است.انگور اختلالات قلبي حاصله از ازدياد فشارخون را از بين مي‌برد و داراي اثر تقويت‌كننده قلب است.
انگور موجب ازدياد ترشح صفرا مي‌شود و عمل هضم را تحريك و تسريع مي‌بخشد و تخميرهاي روده‌اي را كاهش مي‌دهد.

كاهو
كاهو در درمان تپش قلب و سرفه و مشكلات ريوي موثر است.همچنين آرام‌ كننده اعصاب است.كاهو براي دفع مواد زايد در روده‌ها و جلوگيري از يبوست مناسب است.از جوشانده كاهو مي‌توان براي درمان سوختگي‌ها و زخم‌ها استفاده كرد.

لوبيا سبز
از لوبيا سبز براي درمان كسالت‌هاي شديد كليوي استفاده مي‌شود.اين سبزي همچنين در درمان بيماري‌هاي قلبي نيز موثر است.وجود فسفر در لوبيا براي اعصاب مفيد است.خرده شده و يا پوره شده دانه لوبيا به عنوان ضماد براي مواضع سوختگي و ساير التهابات پوستي و زخم‌ها موثر است.

ترخون
ترخون به دليل داشتن اسانس‌هاي معطر در خود مجاري دستگاه گوارشي را ضدعفوني مي‌كند و محرك مناسبي براي معده به شمار مي‌رود.اين سبزي براي بيماري‌هاي رحم و تسهيل جريان خون قاعدگي بسيار موثر است.

رنگ قرمز
رنگي‌است محرك و اشتهاآور.رنگي پر انرژي كه همين خصوصيات در مواد غذايي قرمز رنگ هم ديده مي‌شود.معمولا ما براي خوردن خوراكي‌هايي با رنگ قرمز بسيار راغب هستيم.
اين رنگ و در واقع ميوه‌ها و سبزيجات‌ قرمز رنگ علاوه بر اين كه افزايش‌ دهنده اشتها هستند،براي افراد كم خون و افرادي كه كمبود آهن دارند بسيار مناسب است.همچنين در درمان عفونت‌‌ها و سوختگي‌هاي شديد بسيار موثر است و معمولا اين ‌گونه ميوه‌ها و سبزيجات در درمان بيماري‌‌هاي ريوي،مشكلات روده (يبوست)‌ و رحم به كار برده مي‌شود.مواد غذايي قرمز رنگ بسيار پر انرژي بوده و در تقويت قلب و افزايش فشار خون و غلظت خون بسيار مفيد و تقويت‌كننده روده و كبد است.

گيلاس‌
تقويت‌كننده و انرژي‌ زا.تنظيم ‌كننده كبد و مناسب براي رفع يبوست و اشتها ‌آور،دفع‌كننده مواد زائد و سموم از بدن.

توت ‌فرنگي‌
در درمان سل ريوي بسيار سودمند است و همچنين در درمان عفونت‌هاي روده.

انار
جلوگيري از تنگي نفس.مناسب براي روده و تصفيه‌كننده خون.

انگور فرنگي‌
موثر در درمان تب‌هاي عفوني،محرك اشتها و رفع يبوست.

شاتوت‌
تصفيه‌كننده خون،مناسب براي بيماري‌هاي كم‌خوني و مشكلات ريوي.

فلفل‌قرمز
تحريك قواي هاضمه،مناسب براي خونريزي‌هاي رحم،رفع فلج،رفع يبوست و بيماري‌‌هاي روده.

رنگ نارنجي‌
جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهايت جذابيت و جلب توجه احساس ‌زدگي ايجاد نمي‌كند. سبزيجات و ميوه‌هاي نارنجي رنگ و كلا هر شي نارنجي رنگ در افزايش شير مادران بسيار موثر است.مواد غذايي نارنجي رنگ بسيار انرژي‌ زا است و محرك مناسبي براي اعصاب و سودمند براي مشكلات تنفسي و ضد سرفه،ضد آسم و سل ريوي هستند و در درمان سنگ كليه و كيسه صفرا و بيماري‌هاي معده و روده موثر هستند.

هویج
افزايش شير مادر،مناسب براي درمان اختلالات شديد روده‌اي،بهبود دهنده زخم‌هاي دستگاه گوارش،رفع‌كننده يبوست،ضد عفوني‌كننده روده،تقويت‌كننده اعصاب و انرژي‌زا و موثر در بهبود عفونت‌هاي ريوي.

پرتقال و نارنگي‌
تقويت‌كننده دستگاه عصبي،عضلات و غدد،مناسب براي رفع اختلالات دستگاه گوارش،كبد و روده‌ها.

زالزالك‌
مناسب براي درمان بيماري‌هاي روده و رفع كم‌خوني.

رنگ زرد
رنگي شادي‌آفرين،درخشان،زنده و محرك.سبزيجات و ميوه‌هاي زردرنگ معمولا اشتها آور و در عين حال مناسب براي هضم غذا مي‌باشند.ميوه‌جات و سبزي‌هاي زرد‌رنگ تصفيه‌كننده كبد و روده‌ها و كليه‌هاست.اين مواد غذايي در درمان بيماري‌هاي معده (ورم معده)‌ كيسه صفرا يبوست و فشار خون و همين طور مشكلات ريوي مناسب هستند و در تقويت غدد لنفاوي قلب موثرند و بسيار انرژي‌زا مي‌باشند و محرك اعصاب.

زردآلو
سرشار از انرژي،موثر در درمان يبوست،كاهش‌دهنده افسردگي و تقويت‌كننده اعصاب.

آناناس‌
تقويت‌كننده روده،نيرو بخش،مناسب براي هضم غذا و موثر در بيماري‌هاي ريه.

به‌
تقويت‌كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بيماري‌هاي ريوي و سل.همچنين در درمان ورم معده و روده از اين ميوه استفاده مي‌شود.

گلابی
از بين برنده ضعف و بي‌حالي،تقويت‌كننده اعصاب،رفع تنبلي روده‌ها،رفع يبوست و بيماري‌هاي روده‌اي و معده،موثر در درمان سل ريوي،از بين برنده سنگ كليه.

آلو
انرژي‌زا و از بين برنده كم‌خوني و ضعف و سستي،برطرف‌كننده يبوست،محرك اعصاب،مناسب براي كليه‌ها.

سيب زرد
انرژي‌ساز،ضد عفوني ‌كننده قوي روده و مناسب براي تقويت روده‌ها و معده،محرك كليه‌ها و مناسب براي سنگ كليه و مجاري ادرار،تقويت‌كننده اعصاب،رفع‌كننده يبوست و اسهال، مناسب براي اختلالات تنفسي.

اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : ساغر , بهــار , arezoo_azizi , najva , baran1390 , shokolat , Mahdieh , شهرزاد , yummy , نازلی
#2
جالب بود........من نارنجی رو دوست دارم همه جوره.....
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#3
خیلی جالب بود
راست میگیا! رنگ دیوار و دکور اکثر fast food ها قرمزه
Together we stand
Divided we fall
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#4
عاشق قرمزززززززززززززم[size=large]happy0065.gifhappy0065.gifhappy0065.gif
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#5
خوشم میاد هممون خوش اشتهاییمwink2
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
#6
اشتهای من همه رنگیه.رنگو وارنگیهwink2
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
#7
منم فكر كنم قرمزرو بيشتر دوست دارم
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#8
من اشتهام آبیه چون آبی رو دوست دارمwink2
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#9
اشتهای من قرمزه agreement2
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
 تشکر شده توسط : naz.gigili
#10

تقریبا همه مى دانند که باید در طول روز تا جایى که مى توانند (دست کم 5 بار در روز) از میوه، سبزى و محصولات طبیعى استفاده کنند. به نظر مى رسد بشقاب سبزى و سالاد ما مى تواند به اندازه برنامه ریزى براى یک سفر، جالب و هیجان انگیز باشد.

بنابر نتایج تحقیقى که اخیرا در کشور انجام شده مردم ایران آنطور که باید در طول روز از رنگ هاى مختلف میوه و سبزى استفاده نمى کنند.69 درصد مردم کشور به حد کافى سبزی ها و میوه های سبز رنگ نمى خورند، 78 درصد قرمز، 86 درصد سفید، 88 درصد آبى ارغوانى و 79 درصد زرد نارنجى.

در واقع نباید فقط یک رنگ خاص میوه یا سبزى را به طور مداوم خورد. نتایج این قبیل تحقیقات نشان داده، مردم با رعایت نکردن اصل خوردن میوه هایى از رنگ هاى متفاوت نه تنها خود را از خوردن مزه هاى متفاوت محروم مى کنند، بلکه خود را از مواد شیمیایى منحصر به فردى که فقط در یک رنگ خاص میوه یا سبزى یافت مى شوند هم محروم مى کنند.

این ترکیبات مختلف و متفاوت در بهبود سلامت ما تاثیرات خاص خود را دارند؛ مثلا اگر فقط فلفل دلمه اى قرمز بخورید بهره مندى شما از مواد مغذى محدود مى شود، زیرا رنگ هاى دیگر را به بدن نمى رسانید.

خواص هر رنگ میوه را بشناسید


وقتى صحبت از ارزش غذایى رنگ ها مى شود، باید گفت هیچ رنگى بر رنگ هاى دیگر برترى ندارد؛ براى این کار به طیف کاملى از رنگ ها احتیاج داریم تا ببینیم هر رنگ چه فوایدى دارد. در ادامه خواص رنگ های میوه ها و سبزیجات را بیان می کنیم:
سبز:
غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند که این دو آنتى اکسیدان خطر از بین رفتن شبکیه را که یکى از علل اصلى نابینایى است، کاهش مى دهند.

زرد:
غذاهاى زرد مملو از ویتامین سی هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد روى پوست را کاهش مى دهند

نارنجى:
این میوه ها حاوى بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنى می شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیکال هاى آزاد که باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى کنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مرکبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند

قرمز:
مواد غذایى قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده یک ضد سرطان شناخته شده است. اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن دی ان ای را کاهش مى دهد. فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اکسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد محافظت مى کنند. به حفظ عملکرد قواى استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و جلوى پیرى را مى گیرند.

بنفش:
انگور و کلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند که از سلول ها در برابر آسیب هاى اکسیداسیون محافظت مى کنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیرى به تاخیر مى افتند. این مواد مغذى که مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درک و استدلال کمک می کنند و سایر آنتى اکسیدان هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.

سفید:
پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و کوئرستین هستند که هر دو آنها خطر حمله قلبى را کاهش می دهند و به عملکرد سیستم ایمنى بهبود مى بخشند. گل کلم نیز حاوى سولفورافان است که یک ماده ضد سرطان به شمار می رود.


فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   1325620576_zimg_001_20.jpg (اندازه: 44.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
.jpg   1325620527_zimg_002_21.jpg (اندازه: 12.85 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
.jpg   1325620582_zimg_003_22.jpg (اندازه: 56.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
.jpg   1325620588_zimg_004_23.jpg (اندازه: 75.1 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
.jpg   1325620526_zimg_005_24.jpg (اندازه: 55.88 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
.jpg   1325620533_zimg_006_25.jpg (اندازه: 43.46 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص انواع فلفل سیاه ،رنگی و دلمه ای نازلی 14 19,007 2014/05/07, 06:05 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست