امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازگیل ورم معده را کاهش میدهد
#1
[تصویر:  54507ff9a681222bb88f17ec70378815.jpg]


ازگیل میوه درختی با گل های سفید و قهوه ای رنگ با طعمی شیرین و کمی گس است. این گیاه بومی کشور چین است . در این مطلب به نقل از سایت «healthmad»، به بررسی خواص آن می پردازیم.
▪ ازگیل میوه ای مقوی است.
▪ ورم معده را کاهش می دهد.
▪ تانن موجود در آن، عفونت روده بزرگ را درمان می کند.
▪ منبع عالی ویتامین A است که برای سلامت بینایی و دندان ها مفید است.
▪ در چین باستان از عصاره برگ های این درخت برای درمان بیماری های ریوی استفاده می شد.
▪ به علت بالا بودن فیبر موجود در ازگیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند مفید است.
▪ مصرف جوشانده برگ های این درخت، سرفه و حالت تهوع را از بین می برد و نوعی داروی خلط آور است.
▪ مصرف جوشانده برگ های آن، دوره نقاهت بیماری های تنفسی را کاهش می دهد.
▪ غرغره کردن با جوشانده برگ ازگیل، در بهبود آنژین موثر است.
▪ مصرف برگ های آن برای بیماران دیابتی مفید است.
▪ برگ های درخت ازگیل به کبد کمک می کند تا از بدن سم زدایی کند.
▪ برگ های درخت این میوه، حاوی ماده شیمیایی است که روند پیشرفت سرطان پوست را کند می کند.
▪ مصرف ازگیل باعث بهبود زخم دهان می شود.
▪ ازگیل، ادرار آور است.
▪ این میوه ورم معده را معالجه می کند.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : Hasty , arezooo82 , sara.i , arezoo_azizi
#2
فصل این میوه کی هستش؟؟
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
#3
تا یه ماه پیش بود فکر کنم الانم باشه .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
#4
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcT0ERhPDtiwX3cx0mOP5GV...F8cW8Lhq1A]
خواص ازگيل :
ازگيل سرشار از ويتامين هاي «ب» و «ث» و قند، تانن و سلولز و اسيد سيتريك است.
ازگيل داراي مقدار زيادي هيدرات كربن است كه مولي انرژي است .
ازگيل داراي ماده اي به نام تانن است كه بهترين دارو براي درمان عفونت هاي روده بزرگ است.
ازگيل در تقويت خون بدن مؤثراست.
ويتامين «ب» ازگيل، اعصاب را تقويت مي كند و از نظر تغذيه اهميت دارد.
ازگيل را به صورت خام به عنوان ميوه لذيذ، مطبوع و تقويت كننده مصرف مي كنند و از آن شربت و كنسرو ازگيل تهيه مي كنند.
مصرف ازگيل خام يا كنسرو ازگيل در معالجه اسهال ساده اثر قطعي دارد.
خورن ازگيل خام و خصوصاً نارس آن كه تانن بيشتري دارد در معالجه خونريزي هاي داخلي مانند:بواسير، خونريزي رحمي و غيره اثر شفا بخش دارد.
ازگيل در معلجه ورم روده به كار مي رود، به اين منظور بايد 230 گرم ازگيل رسيده را پس از جدا كردن پوست و دانه، در كمي شير حل نموده و مصرف نمود.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.
ازگيل قبض كننده روده ها است. ازگيل كار روده ها را تنظيم مي كند. ازگيل ادرار آوراست.
ازگيل داراي اسيد ماليك، تانن، اسيد سيتريك و اسيد تاتاريك است و از نظر غذايي شبيه «به»است.
ازگيل ميوه اي بسيار مقوي است زيرا قدرت اُسمزي خون را بالا مي برد.
ازگيل به علت داشتن املاح سيتريك، رماليكو تاتاريك، ترشي خون را از بين مي برد.
ازگيل مواد معدي را مرتب مي كند و براي اسهال بسيار مفيد است.
ميوه تازه و رسيده ازگيل يا كنسرو آن براي درمان اختلاق قاعدگي خانم ها كاملاً مفيد است.
جوشانيده نيم گرم برگ ازگيل، سالك را درمان مي كند.
جوشانده برگ ازگيل به صورت بالا،‌پوست هاي ظريف را تقويت ميكند و برفك را معالجه مي نمايد.

غرغره كردن با جوشانده برگ ازگيل، آبسه دهان و گلو را درمان مي كند. اگر هر روز سه بار با جوشانده برگ ازگيل غرغره شود، آنژين را معالجه مي نمايد.

برگرفته از کتاب چگونگی درمان بیماریها با میو ه ها و سبزیها (حکیمه احسانی)

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  زیره ، داروی معده، گوارش وکاهش وزن najva 6 18,050 2016/06/05, 09:24 PM
آخرین ارسال: سمیرا67



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست