امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادویه‌هایی‌ كه جان شما را نجات ‌می‌دهند
#1
ادویه‌هایی‌ كه جان شما را نجات ‌می‌دهند

[تصویر:  tpwhemp1iqz89tsu4rw2.jpg]

دانش پزشكی مدرن شناسایی و مطالعه روی قدرت بی‌انتهای چاشنی‌ها، ادویه‌ها و گیاهان را آغاز كرده است و قصد دارد از این تركیبات مفید و شفابخش به عنوان سلاح‌هایی برای مقابله با بیماریهای گوناگون استفاده كند …
دكتر بهارات آگاروال، استاد پزشكی مركز سرطان اندرسون در دانشگاه تگزاس و نویسنده اثر «ادویه های شفابخش» در این رابطه اظهار داشت: در سالهای اخیر متخصصان تلاش خود را آغاز كرده اند تا براساس شواهد پزشكی نشان دهند كه چرا هزاران سال انسان از ادویه ها برای مصارف پزشكی و درمانی استفاده می كرده است.

در این مقاله فهرست 6 مورد از مفیدترین و شفابخش ترین ادویه ها كه در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند، ارائه شده است. این 6 ادویه عبارتند از:

1- مریم گلی؛

امروزه متخصصان گیاه شناسی و گیاهان دارویی، مصرف چای مریم گلی را برای بهبود مشكلات معده و گلودرد توصیه می كنند. یك مطالعه جدید نشان داده است كه استفاده از افشانه حاوی محلول مریم گلی به داخل گلو در كاهش درد بسیار موثر است. بررسی ها هم همچنین نشان داده است كه مریم گلی برخی از علایم اولیه آلزایمر را بهبود می بخشد و روی نوعی ماده شیمیایی تاثیر می گذارد كه در حافظه و یادگیری نقش دارد. برای مثال گروهی از دانشجویان كه از كپسول های حاوی این گیاه استفاده كرده بودند در تست های حافظه امتیازات بهتری را به دست آوردند.

2- رزماری؛

رزماری نیز در تقویت حافظه و سطح هوشیاری موثر است. اسید رزماری و سایر تركیبات آنتی اكسیدانی موجود در این ادویه كه معمولا روی گوشت قرمز و مرغ استفاده می شود، برای مقابله با باكتری ها موثر است و حتی به طبع سالم تر گوشت كمك می كند.

3- زردچوبه؛
در هند از این ادویه برای تسریع بهبود و شفای زخم ها استفاده می شود. همچنین چای زردچوبه در بهبود سرماخوردگی و مشكلات تنفسی موثر است. پزشكی مدرن نیز بسیاری از خواص مفید زردچوبه شامل خواص آنتی اكسیدانی و ضد التهابی را تایید كرده است.

زردچوبه حاوی ماده ای به نام كوركیومین است كه می تواند دردهای ناشی از آرتریت، جراحات دندانی را كاهش دهد. هم چنین در برخی از مطالعات كه خاصیت این ادویه در كنترل بیماری های قلبی، دیابت و آلزایمر مشاهده شده است. علاوه براین ها دكتر آگاروال در مطالعات خود به خاصیت این ادویه در درمان سرطان به ویژه سرطانهای روده، پرستات و سینه پی برده است.

4- فلفل تند؛
برخی از متخصصان معتقدند كه خوردن فلفل تند در هوای گرم می تواند سیستم خنك كننده بدن را به طور طبیعی مورد هدف قرار دهد و در نتیجه بدن را خنك كند. بعلاوه، نوعی تركیب موجود در فلفل تند موسوم به «كاپسایسین» سوخت و ساز بدن را تشدید می كند و سوختن چربی را تشدید می كند. به این ترتیب می تواند در طولانی مدت موجب كاهش وزن شود. این ماده در عین حال با تقویت توان سلولهای معده خطر بروز زخم معده را كاهش می دهد و این عضو را در برابر عفونت ها و باكتری های تولید كننده زخم مقاوم می سازد. فلفل تند هم چنین با كاهش كلسترول بد از قلب محافظت می كند.

5- زنجبیل؛
این ادویه به داروخانه گیاهی معروف است. زنجبیل از قدیم برای درمان سرماخوردگی و مشكلات معده استفاده می شود و غنی از تركیبات ضد التهابی است كه هركدام برای مقابله با سرطان های مختلف و كاهش دردهای آرتریتی مفید هستند. افرادی كه روزانه كپسول زنجبیل مصرف می كنند 25 درصد كمتر دچار دردهای عضلانی می شوند. همچنین تزریق عصاره این ادویه در بهبود دردهای اوستئوآرتریت زانو موثر است. عصاره زنجبیل حالت تهوع را كاهش می دهد و به كاهش تهوع صبحگاهی ناشی از جراحی و شیمی درمانی كمك می كند.

6- دارچین؛
این ادویه نیز به نوبه خود تاثیرات و خواص مفید بسیاری دارد. دارچین اشتها را افزایش داده و گوارش را تسهیل می كند. این ادویه برای كنترل قندخون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم بسیار موثر است. مصرف دارچین به مقدار محدود تاثیرات بسیار قابل توجهی روی بدن و حفظ سلامتی دارد.

منبع : ایسنا
 تشکر شده توسط : paeeze , Narges , # پریسا # , سحــــــــر , najva , شهرزاد , yummy , هانیه , Hasty
#2
نكاتی در مورد ادویه و سبزی‌های معطر


سلامت نیوز: از سیر تازه استفاده کنید. سیر می‌تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. (برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.)

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث‌دی‌نیوز دکتر سوزانا زیک، متخصص طب طبیعی و پژوهشگر نظام بهداشتی دانشگاه میشیگان در این باره می‌گوید: "افزودن این گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طبیعی کمک می‌کند. به علاوه آنها می‌توانند به پیشگیری از برخی سرطان‌ها کمک کنند، و حتی فشارخون را کاهش دهد، به کنترل قند خون کمک کند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد."

با جایگزینی چاشنی‌های معمول که حاوی قند، نمک و چربی هستند با این گیاهان معطر می‌توان هم به حفظ سلامتی کمک کرد و همه به غذا رایحه بخشید. چراکه اضافه‌کردن ادویه‌جات و سبزی‌های معطر به رژیم غذایی می‌تواند برای سلامت شما مفید باشد. دکتر زیک این 10 نکته را برای انتخاب بهترین گیاهان معطر توصیه می‌کند:

1. نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید. گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر می‌توانند رایحه‌ طبیعی غذاها را بیرون بکشند.

2. از سیر تازه استفاده کنید. سیر می‌تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. (برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.)

3. رزماری بخورید. رزماری حاوی مواد آنتی‌اکسیدانت است که تصور می‌رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پیشگیری از سرطان کمک کند.

4. با کمک ریحان، مرزنگوش و رزماری با سرماخوردگی مبارزه کنید. اسانس‌های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما کمک کند.

5. سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید. (منافع بهداشتی آویشن بی‌نظیر هستند. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاه‌سرفه استفاده می‌شده است.)

6. برای کمر درد زردچوبه بخورید. پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کورکومین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضدالتهابی است. زردچوبه می‌تواند به تنهایی، و اضافه‌شده به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد.

7. با کاری با سرطان بجنگید. همچنین معلوم شده است که کورکومین باعث کوچک‌شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش‌-سرطانی می‌شود.

8. از "ادویه‌ گرم" برای کاهش فشارخون استفاده کنید. ادویه گرم مانند زنجبیل، جوز بویا، دارچین، فلفل شیرین، فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت‌های مرکزی بدن به پوست می‌شوند. به گفته دکتر زیک این وضعیت باعث می‌شود خون به صورتی یکنواخت‌تر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.

9. برای تسکین معده زنجبیل بخورید. موادی به نام جینجرول‌ها که در زنجبیل وجود دارند می توانند به کنترل تهوع کمک کنند.

10. شکر را با ادویه جایگزین کنید. ادویه‌جاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات استفاده کنی
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : havaars , arezoo_azizi , yummy , نازلی , احسيني , فاطمه_2
#3

پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می گیرد.


*کاری با افسردگی مقابله می کند.

*کورکومین موجود در آن، سرشار از آنتی اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می شود.

*کورکومین، ژن های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می کند.

*روند سرطان کولون، رکتال و پروستات را کند می کند و مصرف منظم آن برای درمان سرطان پانکراس موثر است.

*حافظه را تقویت می کند.

*چین و چروک را کاهش می دهد و روند پیری را کند می کند.

*از پودر کاری برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می شود وبه طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می کند.

*از بروز آلزایمر پیشگیری می کند.

*در کاهش وزن موثر است.

*درد دندان را التیام می بخشد.

*سیستم گوارشی را پاک سازی می کند.

* بی خوابی و اضطراب را برطرف می کند.


دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : ساغر , najva
#4
با استفاده از گیاهان دارویی و مواد غذایی طبیعی، بدون عوارض با بیماری‌ها مبارزه کنید.

گیاهان دارویی و مواد غذایی بسیاری در طبیعت وجود دارند که می‌توانند بدون هیچ گونه عارضه‌ای درمانگر خوبی برای انواع دردها و بیماری‌ها باشند.

در اینجا چند نمونه از این گیاهان و مواد غذایی را به شما معرفی می‌کنیم:

1- زنجبیل - برای درمان دردهای عضلانی و مفاصل مفید است.

از این ماده غذایی نه‌ تنها برای درمان سرماخوردگی و دردهای شکمی استفاده می‌شود، بلکه به خاطر داشتن ترکیبات فراوان ضد التهاب مانند "جینجرول‌ها"، دردهای عضلانی و مفاصل را نیز کاهش می‌دهد.

در یک بررسی، به گروهی از افرادی که دچار دردهای عضلانی و مفاصل بودند طی یازده روز، کپسول‌های زنجبیل و به گروهی دیگر کپسول‌های دارونما داده شد. در این بررسی مشخص شد افرادی که کپسول زنجبیل مصرف کرده بودند با کاهش 25 درصدی درد در این نواحی مواجه بودند درحالی که گروه مقابل چنین احساسی نداشتند.

طی تحقیقی دیگر،‌ مشخص شد تزریق عصاره زنجبیل نیز راهی مناسب برای کاهش درد زانو است.



2- ماهی آزاد یا قزل‌ آلا- برای درمان التهاب مفاصل و دردهای شدید شکمی مفید است.

تحقیقات نشان داده، امگا3 می‌تواند برای درمان دردهای ناشی از التهاب مفاصل مفید باشد. امگا 3 دارای خواص بسیاری است که درمان دردهای شدید شکمی به خصوص آن که ناشی از استرس باشند، از جمله آن‌‌ها است.



3- قهوه - برای درمان سردرد مفید است.

تحقیقات نشان داده مصرف 200 میلی‌گرم کافئین - دو فنجان قهوه - سردردهای مختلف از جمله میگرن را تسکین می‌دهد. مراقب باشید به مدت طولانی از این نوشیدنی استفاده نکنید چرا که ممکن است نتیجه عکس از این کار بگیرید.

کسانی که خوردن قهوه جزو عادت روزانه‌اشان شده، ترک این عادت و نرسیدن کافئین به بدنشان، معمولا موجب سردردهای شدید در آن‌ها می‌شود.



4 - مریم گلی برای درمان گلو درد مفید است.

اگر در ناحیه گلویتان احساس خارش و حساسیت می‌کنید طبق نظر کارشناسان گیاه دارویی می‌توانید از دم‌کرده مریم گلی برای درمان آن استفاده کنید.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
#5
سلامت نیوز : ادویه و گیاهان طعم، رنگ، بو و خاصیت درمانی به غذاها می بخشد. در این مطلب به نقل از «Prevention»، به ۱۰نوع از این مواد که با سرطان و بیماری های قلبی مقابله می کند، اشاره شده که خواندنی است.

مرزنگوش:میزان آنتی اکسیدان این گیاه ۴۲بار بیشتر از سیب است و خاصیت از بین بردن التهاب را دارد. کنترل التهاب بدن ، خطر بیماری ها از جمله سرطان را کاهش می دهد.

زعفران:این ادویه گران ترین ادویه جهان و حاوی ترکیب هایی است که افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد.

رزماری:افزودن این گیاه به گوشت قبل از کباب کردن، علاوه بر طعم دادن احتمال ایجاد ماده سرطان زایی به نام هتروسیکلیک آمین را کاهش می دهد. نتایج بررسی ها نشان می دهد، این گیاه مانع از تکثیر سلول های سرطان سینه و لوسمی نیز می شود.

جعفری:علاوه بر خوشبوکردن دهان، از مردان در برابر سرطان پروستات محافظت می کند.

زنجبیل:این گیاه ترش کردن و درد زانو را از بین می برد. میزان کلسترول را کاهش می دهد و مانع از بروز سلول های سرطان و التهاب می شود.

دارچین:این ادویه با کنترل کردن قند خون، از دیابت جلوگیری می کند. دارچین به سلول ها کمک می کند تا گلوکز را بهتر مصرف کند.

فلفل سیاه:این ادویه طعم دهنده، مانع از رشد و تکثیر سلول های سرطان می شود.

پیازچه:این گیاه، اثر ماده سرطان زا را خنثی می کند و مانع از رشد غده های سرطانی مختلف می شود. این گیاه از خانواده پیاز، سیر، تره و... است.

آویشن:این گیاه ضدعفونی کننده، خاصیت ضدالتهابی قوی نیز دارد و این امر باعث کاهش یافتن التهاب بدن می شود و به سلامت قلب کمک می کند.

زردچوبه:این ادویه علاوه بر افزودن طعم و رنگ حاوی ترکیبی به نام کورکومین نیز است که با مقابله کردن با التهاب، از آسیب رسیدن به رگ ها پیشگیری می کند و حافظه را قوی نگه می دارد.


دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : nazii , ساغر , نازلی
#6
اضافه‌کردن ادویه‌ و سبزی‌های معطر به رژیم غذایی می‌تواند برای سلامت شما مفید باشد و همچنین به حفظ وزن طبیعی کمک کند.

به علاوه آنها می‌توانند به پیشگیری از برخی سرطان‌ها کمک کنند، فشارخون را کاهش دهند، به کنترل قند خون کمک کنند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند.

• نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید.

گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر می‌توانند رایحه‌ طبیعی غذاها را بیرون بکشند.


• از سیر تازه استفاده کنید.

سیر می‌تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید.

سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.


• رزماری بخورید.

رزماری حاوی مواد آنتی‌اکسیدان است که تصور می‌رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پیشگیری از سرطان کمک کند.


• با خوردن ریحان، مرزنگوش و رزماری با سرماخوردگی مبارزه کنید.

اسانس‌های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما کمک کند.


• سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید.

منافع بهداشتی آویشن بی‌نظیر است. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاه‌سرفه استفاده می‌شده است.


• برای تسکین کمر درد زردچوبه بخورید.

پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کارکامین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضدالتهابی است.

زردچوبه می‌تواند به تنهایی، و اضافه‌شده به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد. البته زردچوبه را نباید پیشت سر هم یا زیاد خورد.


• با کاری به جنگ سرطان بروید.


معلوم شده است که کارکامین موجود در ادویه کاری باعث کوچک‌شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش‌-سرطانی می‌شود.


• از "ادویه‌ گرم" برای کاهش فشارخون استفاده کنید.

ادویه گرم مانند زنجبیل، جوز بویا، دارچین، فلفل شیرین، فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت‌های مرکزی بدن به پوست می‌شوند.

به گفته دکتر زیک این وضعیت باعث می‌شود خون به صورتی یکنواخت‌تر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.


• برای تسکین معده زنجبیل بخورید.

زنجبیل می تواند به کنترل تهوع کمک کند.


• ادویه را جایگزین شکر کنید.

ادویه‌جاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات استفاده کنید.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : jamejamonline.ir
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : فاطمه_2 , زهرا59
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه‌هایی برای افزایش وزن نازلی 2 4,915 2013/07/13, 07:23 PM
آخرین ارسال: نازلی
  فهرستي از مواد غذايي كه قدرت تمركز شما را افزايش مي‌دهند نازلی 0 2,970 2011/05/23, 07:10 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست