من که نگفتم آهن تجمع پیدا نمیکنه.
من جواب دوستمون سوسن رو دادم که آهن به تنهایی از دیواره رگ عبور نمیکنه که دنبال یون دیگه ای بگردیم که باهاش مرتبط باشه.
کل خون نشت میکنه و آهن موجود در اون برای سلولهای عصبی سمی هست و طبق نظر دکتر زامبونی باعث تخریب میشه.
نشت خون یه چیزی مثل دیالیز صفاقی،تجمع مایع در پلور و پریتوئن و اینجور چیزاس.
مگه برای اینکه یه بیمار کلیوی رو دیالیز کنن میزنن رگاشو منفجر میکنن؟!
این قضیه هم تقریبا این جوریه.
ضمنا خیلی از بیماران ام اس از جمله خود من سردرد یا سرگیجه هم دارن ولی خودت که خوب میدونی پزشکی دو دو تا چارتا نیست.
یه علامتی رو من دارم تو نداری،یکی دیگه رو تو داری من ندارم.
هیییی وایییی من!
ههیییییی وااایییی من!
من جواب دوستمون سوسن رو دادم که آهن به تنهایی از دیواره رگ عبور نمیکنه که دنبال یون دیگه ای بگردیم که باهاش مرتبط باشه.
کل خون نشت میکنه و آهن موجود در اون برای سلولهای عصبی سمی هست و طبق نظر دکتر زامبونی باعث تخریب میشه.
(2011/06/16, 11:00 AM)havaars نوشته است: خوب این مستلزم پاره شدن مویرگهای مغزی است دیگر. یعنی به خاطر انسداد عروق برنده خون به مغز و بالعکس فشار داخل مغز بالا بره و بزنه عروق را پاره کنه، تا خون نشت داشته باشه به بافت مغز. فشار بالای مغز باید سردردهایی در پی داشته باشه نه؟ چرا منِ نوعی هرگز دچار سردرد نمیشدم؟عزیزم این قضیه اصلا ربطی به پاره شدن رگها نداره!
نشت خون یه چیزی مثل دیالیز صفاقی،تجمع مایع در پلور و پریتوئن و اینجور چیزاس.
مگه برای اینکه یه بیمار کلیوی رو دیالیز کنن میزنن رگاشو منفجر میکنن؟!
این قضیه هم تقریبا این جوریه.
ضمنا خیلی از بیماران ام اس از جمله خود من سردرد یا سرگیجه هم دارن ولی خودت که خوب میدونی پزشکی دو دو تا چارتا نیست.
یه علامتی رو من دارم تو نداری،یکی دیگه رو تو داری من ندارم.
هیییی وایییی من!
ههیییییی وااایییی من!