2016/01/16, 01:52 PM
(2016/01/16, 08:58 AM)ارزو نوشته است: سلام Parlaعزيز .عوارض اينكه روز بعد از تزريق محل اون خارش داره.گاهي زياد و ريزش موهام بيش تر شده نميدونم علت امپول جديده يا نه و حافظه هم ضعيفه گاهي باز هم نميدونم به خاطر امپوله يا نهممنون عزیزم
اما مزيت هاش خيلي بيش تره.قواي جسمانيم عالي شده.سردرد هام قطع شده.بطور كامل.خوابم خوب شده.اصلا كسل نيستم.و ....
(2015/07/04, 04:18 PM)vahid.sh نوشته است: عوارض سینومر هم شبیه کوپامر بوده فقط یکم شدتش بیشتر(عوارض:خارش و سفت شدن محل تزریق...)من سينومر رو از داروخانه هلال احمر رايگان دريافت ميكنم.
خوبیش اینه که هفته ای سه باره(شنبه دوشنبه و چارشنبه یا میشه یکشنبه سشنبه و پنجشنبه تزریق کرد)درحالی که کپامر هروز باید تزریق بشه!!!
مشکل دیگش هم اینه که کپامر رایگان بود ولی سینومر برای یکماه حدود150000تومن میشه که گفته میشه که با تموم شدن داروی کپامر در بازار سینومر هم رایگان میشه(البته فقط امیدواریم )
(2015/08/09, 07:34 PM)الیکا نوشته است: سلام دکتر من که میگفت این دارو بی عارضه ترین دارو هستش من قبلا اسویمر استفاده میکردم اما چون تزریقش هر روز بود به دکترم گفتم که دوز چهل رو برام تجویز کرد اسویمر که استفاده می کردم طی چند ماه فک میکنم دو یا سه بار بعد از تزریق تپش قلب میگرفتم و محل تزریقم هم تو این ماههای آخر قرمز می شد و سفت میشد و کبود می شد الانم از 5شنبه اس دارم سینومر استفاده می کنم و امروزم دومین تزریقم بود تا حالا که هیچ عوارضی مشاهده نکردم تازه باید بگم چون سوزنش نسبت به اسویمر تیزتر هست درد کمتری داشت و محل تزریقم هم هیچ التهابی نداشت. در مورد سینوکس نمیدونم چه جور عوارضی داره اما فک میکنم که اگه اینترفرون باشه برای کبد و کلیه مشکل ایجاد کنهمن تپش قلب اصلا نداشتم اما محل تزريق سفت ميشه تا يك روز بعد بهتر ميشه اما كبود نه.و سوزن هم انقدر نازك هست كه لحظه تزريق اصلا حس نميشه.
معادل خارجیش گلاتیر امر استات هست و کپاکسونم بهش میگن
تزریقش هم سه روز در هفته اس
من یه جایی خونده بودم اونایی که قبلاً ریزش مو داشتن با تزریق سینومر و کوپامر ریزش موشون خیلی کمتر شده، شاید ریزش موی شما هم مربوط به سینومر نباشه
در کل آمپول خوبیه