موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17700 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2013/07/22, 10:46 PM)نادیا نوشته است: کسی رومیشناسین شفاپیداکرده باشه
دوستان زیادی هستند که سالیان زیاد بدون هیچ مشکلی بیماریشون رو کنترل کردند با ادامه درمانشون توسط پزشک متخصص
gone out
follow the white rabbit
[/b]
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 107
تشکر های دریافت شده :350 بار در 132 پست
سال تشخيص بيماري : نمیدونم
دكتر معالج : دانشفر
داروي مورد استفاده :
حق باشماست بهتره اینبارکه رفتم مادرمم همراهم ببرم..کاش این بیماری اینقدتنوع علایم نداشت من که بریدم
عید من آن روزی است که زحمت یک سال دهقان، شام یک شب پادشاه نباشد!
داروي مورد استفاده :
فقط ام ارای مغز...40 روزی میشه علایمم شروع شده
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
نمیدونم تو چه شهری هستید هر شهری که باشید دوستانی حتما از اون شهر هستند میتونید نشانی پزشک متخصص و معتمد شهرتون رو پیدا کنید و برید پیشش ، امیدوارم زودتر از نگرانی در بیایید .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
داروي مورد استفاده :
سلام بچه هامیشه یه متخصص مغزواعصاب خوب وخبره تواهوازبهم معرفی کنین ممنون میشم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 3
دكتر معالج : 1
داروي مورد استفاده :
من اطلاعات ریادی در مورد ام اس و بیماری های شبیه به اون ندارم . من مدت چند سال گزگز شدید در دست و پا دارم و همیشگیه اینطور نیست که بشه گفت از استرسه یا حمله های عصبی و. خیلی وقت ها هم احساس سنگینی شدید در ناحیه سرم دارم به طوری که بعضی وقتها نمیتونم سرم و از بالشت بلند کنم و احساس ضعف و خستگی دارم و خوابهای طولانی مدت نمیدونم باید این علایم ها رو جدی بگیرم و به پزشک مراجعه کنم ممنون میشم کمکم کنید که اگر علایمم جدیه پیش چه پزشکی مراجعه کنم؟
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
(2013/07/31, 05:30 AM)ss2012 نوشته است: سلام دوستان
من اطلاعات ریادی در مورد ام اس و بیماری های شبیه به اون ندارم . من مدت چند سال گزگز شدید در دست و پا دارم و همیشگیه اینطور نیست که بشه گفت از استرسه یا حمله های عصبی و. خیلی وقت ها هم احساس سنگینی شدید در ناحیه سرم دارم به طوری که بعضی وقتها نمیتونم سرم و از بالشت بلند کنم و احساس ضعف و خستگی دارم و خوابهای طولانی مدت نمیدونم باید این علایم ها رو جدی بگیرم و به پزشک مراجعه کنم ممنون میشم کمکم کنید که اگر علایمم جدیه پیش چه پزشکی مراجعه کنم؟
دوست عزیز اگه گزگز دست و پاتون دائمیه ، قطع نمیشه ، یا حداقل در بیشتر زمان ها هست ،حتما به یه متخصص خیلی خوب مغز و اعصاب مراجعه کن . میتونه هیچی نباشه اما بررسیش ضرر نداره ، خیالتون رو راحت می کنه . به نظرم حتما این کار رو انجام بدین
Peace begins with a smile
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
میگند ppms دارم پس چرا حالم خیلی بد ننیست
مگر این نیست که الان باید رو تخت افتاد ه باشم
کسی میدونه لطفا جوابم را بدهد؟
...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :5 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : 0
دكتر معالج : رنجبر
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/31, 06:36 PM، توسط shahab27.)
با عرض سلام و خسته نباشید حدود دو ماه پیش با علایم گیجی و مقداری احساس سبکی سر به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم تست نوار عصب و عضله واسم نوشت که انجام دادم و گفت منیزیم-ب6 داد که خوب نشدم مجددا به ی متخصص دیگه ام آر آی بدون تزریق ماده حاجب از مغز نوشت اونم گفت موردی نیس سیناریزین تجویز کرد که خوب نشدم و علایم خستگی و فشار در ماهیچه بازو و سینه و شانه اضافه شده و احساس تکان تکان خوردن از درون دارم عصب بینایی و شنوایی قلب(اکو تست ورزش)رو هم چک کردم که سالمن ولی جدیدا احساس درد در ماهیچه های پشت ساق پا مثل حالت اسپاسم خفیف دارم و بی حالی در بدن چشم چپم احساس درد دارم ممکنه ام اس باشه ولی تو ام آر آی نشون نده یا در مراحل اولیه باشه؟با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید حدود دو ماه پیش با علایم گیجی و مقداری احساس سبکی سر به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم تست نوار عصب و عضله واسم نوشت که انجام دادم و گفت منیزیم-ب6 داد که خوب نشدم مجددا به ی متخصص دیگه ام آر آی بدون تزریق ماده حاجب از مغز نوشت اونم گفت موردی نیس سیناریزین تجویز کرد که خوب نشدم و علایم خستگی و فشار در ماهیچه بازو و سینه و شانه اضافه شده و احساس تکان تکان خوردن از درون دارم عصب بینایی و شنوایی قلب(اکو تست ورزش)رو هم چک کردم که سالمن ولی جدیدا احساس درد در ماهیچه های پشت ساق پا مثل حالت اسپاسم خفیف دارم و بی حالی در بدن چشم چپم احساس درد دارم ممکنه ام اس باشه ولی تو ام آر آی نشون نده یا در مراحل اولیه باشه؟سنم 29 سال با تشکر
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دوست عزیز وقتی دوتا متخصص مغز و اعصاب تشخیص ام اس ندادن ، حتما نیست دیگه. ولی باید پیگیری کنید ببینید این علایم در اثر چی هست؟
اگه از نظر قلبی هم مشکلی ندارید به یه متخصص داخلی خوب هم مراجعه کنید بد نیست.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد