2011/09/07, 03:03 PM
به نظر من براي اينكه خيالت راحت بشه كه ام اس نيست يه ازمايش مايع نخاعي هم بده.
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
آیا من ام اس دارم؟
|
||||||||||||
2011/09/07, 03:03 PM
به نظر من براي اينكه خيالت راحت بشه كه ام اس نيست يه ازمايش مايع نخاعي هم بده.
هر مشكلي آسان شود از مستي و
2011/09/07, 09:52 PM
ایا باید 24 ساعت مداوم باشه یا نه بر فرض مثال یک نفر هروز شاید چند دقیقه احساس گز گز داشته باشه
2011/09/08, 01:17 PM
(2011/09/07, 09:52 PM)goud نوشته است: ایا باید 24 ساعت مداوم باشه یا نه بر فرض مثال یک نفر هروز شاید چند دقیقه احساس گز گز داشته باشه اگر به شکلی هست که فرمودید یعنی هر روز این مشکل رو دارید به پزشک مراجعه کنید. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2011/09/21, 12:52 AM
سلامممممم مامانم 42 سالشه یه 6 7 ماهی هس وقتی راه میره پاهاش میخوابن و درد میکنه و اون مجبوره چند دقیقه ای یه جا بشینه!هرچی بهش میگم بریم دکتر میگه چیزی نیس!من واقعا نگرانشم میشه خواهش کنم بگین که ممکنه ام اس باشه یا نه؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]()
2011/09/21, 12:57 AM
دوست عزیز تنها درد در پاها نشون دهنده ام اس نیست
میتونید به این تاپیک مراجعه کنید تا بیشتر در مورد علائم بدونید http://mscenter.ir/showthread.php?tid=2409 ولی در نهایت نظر پزشک هست که مشخص میکند مخصوصا با MRI
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/09/21, 01:25 AM
ینی امکانش هس ام اس باشه؟؟؟؟
2011/09/21, 01:28 AM
پزشک باید نظر قطعی بده و پزشک هم فقط از روی علائم تشخیص نمیده حتما MRI میگیره
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/09/21, 01:45 AM
دوست عزیز از روی علائم امکان تشخیص ام اس وجود نداره
چون علائم هر کس با دیگران متفاوته ام اس هم یک سری علائم مشترک با بیماری های دیگه داره ، واسه همین علائم ملاک نیستن بهترین راه مراجعه به پزشک و انجام MRI هست ![]() ... Forever trusting who we are , And nothing else matters
2011/10/17, 06:26 PM
سلام دوستان خوبم
خيلي زود مي رم سر اصل موضوع من 25 سالمه . حدود 5 ساله در پاهام احساس شل بودن رو دارم . .نوك انگشت شصت پاي چپم هم كاملا بي حس هست . توي اين پنج ساله كه احساس شل بودن در پاهام رو دارم اين شل بودن يه مقدار كمي بيش تر شده و البته يه مقدار هم كم حافظه شده ام . راستش من شنيدم كه علائم ام اس به صورت حمله اي هست ولي من هيچ حمله اي رو احساس نكردم . ايا ممكنه حمله رخ داده باشه و من متوجه نشده باشم؟ ميگن كه علايم ام اس عود مي يابند وسپس فروكش مي كنند در صورتي كه من هيچ عود و فروكشي رو تجربه نكردم ايا چقدر احتمال داره كه من مبتلا به ام اس باشم؟
2011/10/17, 06:37 PM
سلام اینها که شما میگید میتونه دلایل ام اس باشه ولی صدها چیز دیگرهم این علائم و داره.دکتر رفتید؟امیدبخداچیزی نباشه
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |