موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
بچه ها اگه اجازه ميدين من يه بار ديگه پامو از گليم بيرون بذارم، اجــــــــــــــــــــازه
تو نظرات يه تعدادي از بچه ها از اين كه اطرافيان نزديكشون ميدونن ناراحت بودن و ميگن اي كاش همونا هم نمي دونستن، واقعا قابل دركه، مثلا غصه مادر آدم از هر درد و مريضي دردآور تره، ولي مادرا و نزديكايي كه واقعا آدم رو دوس دارن به خاطر ام اس غصه نمي خورن يا به خاطر هر مريضي ديگه (مطمئنن كه دلشون نمي خواد بچشون هيچ مريضي تو دنيا داشته باشه) ولي غصه پدر و مارها و نزديكا به خاطر
ناتوانيه ، اگه واقعا ام اس ناتوان تون كرده كه هيچ ( من دهنم بسته شد) ولي اگه خودتون ميگين ام اس ناتوانتون نكرده و نميتونه بكنه و اصلا مال اين صحبتا هم نيست خوب پس چرا از خودتون ناتواني نشون ميدين، شماها بايد بيشتر از كسايي مثل من كه بقول يكي از بچه ها مثلا و به ظاهر سالميم فعاليت كنين، هر جور فعاليتي ، هنري كاري ورزشي ، فعاليت مديريت شده فعاليتي كه حواستون به خودتون هم باشه، مثلا به نظر شما پدر و مادر بچه هاي گروه آواي اميد (اگه آواي اميد نبود من چي رو مثال ميزدم) الان غصه ميخورن، اي كاش ميشد با هاشون حرف زد و نظرشون رو فهميد ، من كه مطمئنم از اين كه بچه هاشون با اين شرايط يه چنين كار بزرگي رو كردن احساس غرور و افتخار ميكنن حسي كه شايد پدر و مادر من مثلا و به ظاهر سالم نداشته باشن، شما ها كه اين بيماري رو دارين حالا چرا به نفع خودتون ازش استفاده نميكنين مطمعا باشين موفقيت هاتون تاثيرش روي نزديكانتون دو برار بقيه افراده همون جوري كه ضعف نشون دادن و دپرس بودنتون دوبرار ناراحتشون ميكنه،
به اميد روزي كه خبر نمايشگاه و فتح قله و اختراع و چي و چي و ..... از بچه هاي ام اسي تو اين سايت پر بشه
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 344
تشکر های دریافت شده :270 بار در 85 پست
سال تشخيص بيماري : فعلا نامشخص
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
من هنوز ام اس برام تشخیص داده نشده.ولی تو این چند ماه همه علائممو از بیشتر فامیل و دوستام مخفی کردم.یعنی با هر بدبختیی بود جلوی اونا خودمو خوب نشون میدادم در حالیکه خیلی حالم بد بود
دلیلشم اینه که دوست ندارم به چشم یه آدم مریض بهم نگاه کنن و یا دلسوزی کنن یا حرفهایی بزنن که ناراحتم کنه مثلا خیلی بدم میاد اگه بهم بگن تو چقدر ضعیفی فلانی سرطان داره ببین چه روحیه ای داره اون وقت تو... یا تو که از اولش همش مریض بود خیلییییییی بدم میاد از این حرفا
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 189
تشکر های دریافت شده :164 بار در 50 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : پیام ساسان نژاد
داروي مورد استفاده : زیفرون
منم همه نزدیکانم میدونن. بعضی دوستام میدونن. اما کاش بهشون نمیگفتم و قتی راه میرم بد بد نگاه میکنن. من پیشنهاد میدم به اونایی که تازه بیمار شدن فقط به نزدیکانشون بیماریشونو بگن نه افراد دیگه من این تجربه تلخ و داشتم . از طرفی مردم بیسواد فکر میکنن همه ام اس ها فلج خواهند شد . بعضی دوستای بی فرهنگ من سلامتی شونو به رخم کشیدن بیچاره ها فکر میکنن همیشه سالم خواهند بود نه قطعا چنین نخواهد بود.اگر باهاشون بحث و دعوایی شد بهم گفتن فلج بد بخت..........بهم گفتن فلانی دخترش ام اس داره اون میلارد است حاضره همه ثروتشو بده اما " دخترش درد بی در مون گرفته" من اینو شنیدم . امیدوارم شماها این اشتباه منو مرتکب نشوید. یا اینکه چنین دوستایی نداشته باشید............... فعلا حالم خوبه و راه میرم ....... خداروشکر
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1085
تشکر های دریافت شده :379 بار در 136 پست
سال تشخيص بيماري : 2011
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
من برام اهمیتی نداره که دیگران بدونن یا ندونن اصلا دلسوزی مردم برام اهمیتی نداره ....!!!! ....
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم , موجیم که آسودگی ما عدم ماست ....
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
به نظرمن فقط باید به آشنایان و نزدیکان و فامیل نگفت !
بعدش دیگه به هر کی که غریبه هست بگیم !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :34 بار در 9 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : عليرضا رنجبر نائيني
داروي مورد استفاده :
تقريبا تمام دوستام ميدونن ويكي خاله هام بنظر خودم مشكلي نيست تازه چيزي كه ما داريم اونا ندارن.
اگه مامانم بزاره تمام دنيا باخبر ميكنم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 550
تشکر های دریافت شده :709 بار در 221 پست
سال تشخيص بيماري : 1389/11/29
دكتر معالج : حسین کچویی
داروي مورد استفاده : کوپامر
پدرم- مادرم- خواهرام- برادرام- یکی از شوهر خواهرام و 2تا از دوستای خوبم که مثل خواهر هستن البته بگم که به مرور زمان فهمیدن
اوایل خیلی سختم بود و اصلا دوست نداشتم کسی بدونه حتی پدر و مادرم. من اولین بار تنها رفتم دکتر و حتی تنها رفتم ام آر آی گرفتم النته دیگه وقتی کار به ستری شدن رسید دیگه نتونستم کاری کنم
البته الان دیگه خیلی برام مهم نیست که کسی بدونه یا نه ولی بازم حس میکنم که اگه ندونن بهتره.
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا انتهای باران ایستاده اند.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :24 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دكتر كلاني
داروي مورد استفاده :
منم فقط به يه تعداد خيلي محدود گفتم،از نگاه غلط آدما بدم مياد و انگار روحيه و اميدمو مي گيرن.فكر مي كنن خيلي زندگي بدي داري در حالي كه از خيليشون خوشبخت ترم.
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :22 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده :
من كه هيچ كس جز خواهرهمسرم نميدونه حتي پدر و مادرم
اون هم چون پزشكه و ارتباط نزديكي با دكترم داره متوجه شده و ازم خواسته كه به هيچ كس نگم
اليته راستي دو هفتست كه به مديرم هم گفتم تا بيشتر هوامو داشته باشه