ايا 6بارراديولژي در يك سال روي بدن وخال سطحي وصاف به اندازه 5*5رو كتف ضرر دارد چون خالها زودتر سرطاني مي شوند من بايد دوباره يك راديو لژي از قفسه سينه كه درد مي كند بيندازم ويك سي تي اسكن از سينوزيت ايا 6بار راديولژي كه انجام دادم اين دو عكس نيز بيندازم مشكلي نداره
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
آيا 7بار راديولوژي سرطان زا است ؟
|
||||||||||||
2011/09/02, 07:26 AM
(2011/09/01, 07:35 PM)javan0012 نوشته است: ايا 6بارراديولژي در يك سال روي بدن وخال سطحي وصاف به اندازه 5*5رو كتف ضرر دارد چون خالها زودتر سرطاني مي شوند من بايد دوباره يك راديو لژي از قفسه سينه كه درد مي كند بيندازم ويك سي تي اسكن از سينوزيت ايا 6بار راديولژي كه انجام دادم اين دو عكس نيز بيندازم مشكلي نداره قطعیتی وجود نداره! با دکتر تون مشورت کنید. اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
من تو سال جدید جهار بار بستری شده ام
بالای ده بار رادیولوژی انجام داده ام( تو یه مورد هر سه روز یکبار) در معرض اشعه هم بودم تو ای سی یو که بستری بودم تخت های بغلیم رو با دستگاه پرتابل عکسبرداری می کردن (15 روز اینو تحمل کرده ام) دو بار سی تی انژیو گرافی انجام داد ه ام و بار سوم برای 18 شهریور است سه بار سی تی اسکن شده ام 4 بار ام ار ای شده ام ( گردن / ستون فقرات/ مغز) یک بار هم MRV شده ام( از عروق مغزی) با این وضعیت من دیگه حتما سرطانی ام؟ واقعا ترسیدم از دیدن این پست باور کنین
2011/09/07, 10:23 AM
این طرز فکر خوبی نیست.
لامپ مهتابی ؛ اشعه خورشید ؛ لیوان یکبار مصرف ؛ قرص های مولتی ویتامین گوشی ها تلفن همراه ؛ امواج تلویزیونی ؛ فست فود ها ؛ سیگار ... من میتونم تقریبا همه ی اشیاء دور و برم رو بعنوان چیزایی که دکتر ها از اول زندگیم دلیل سرطان نام بردن بشمرم. اما هنوز سرطان نگرفتم. اینکه اشعه X یا امواج عکس برداری براتون خطر داره یک پروتکل داره میزان و مدت در تماس بودن مهمه اگر واقعا دارید بهش فکر میکنید با دکتر تون مشورت کنید. یه پارامتری هست به نام Q که اون رو می سنجن! مثلا برای X-ray کمر مقدارش 0.1 millisievert ه و برای CAT (سیتی اسکن) مقدارش تا 60 millisievert هم میرسه! اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده: How wonderful life is while you're in the world
2011/09/07, 10:31 AM
با علیرضا موافقم. هر چند کسی را میشناختم که با یکبار رادیولوژی مبتلا به سرطان شد.
میزان و شدت اشعه خیلی مهم است. این کسی که گفتم میزان و شدت اشعهاش خیلی بالا رفته بود [دستگاه مشکل داشته] و اینطوری شده بود. خود من یک سال در اتاق عملی کار میکردم که دم به دیقه از دستگاه پرتابل عکسبرداری اسعه ایکس استفاده میکردند و جایی بودم که مرتب از قرصهای فرمالین برای ضدعفونی کردن دم و دستگاه استفاده میشد که به شدت سرطانزاست و هیچ مشکلی پیش نیامد. بد به دل راه ندهید. سرنوشت ما ثمرهی طرز فکر ماست. مثبت باش دوست من. مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/09/17, 08:35 PM
يعني من 3 بار عكس راديولژي از صورت و2بار از ستون فقرات انداختم الان بخواهم يك عكس راديولژي از قفسه سينه ويك عكس از ستون فقرات بگيرم مشكلي ندارد |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir