موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
تشکر شده توسط : | |
|
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
والله منم همین مشکلو دارم اینکه گو ش سومی هم حرفام رو بخواد بشنوه
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
دکتر من که عالیه با اینکه استاد دانشگاه هستش و اجازه مطب زدن نداره توی درمانگاه خیلی با حوصله مریض میبینه.هم اخلاقش خوبه هم قیافه ش ماهه هر چقدر هم که سوال بپرسی کامل توضیح میده.من که با وجود اینکه هر دو ماه یک بار که نویتم هست باید از اهواز بکوبم برم شیراز راضیم
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2011/11/20, 02:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/20, 02:52 PM، توسط آرزو.)
دکتر قبلی من که خیلی ماه بود ...............خوشبختانه از اونجا که سعادت منو بقیه بیمار هاشو میخواست تشریف برد اون ور آبها
اما از دکتر جدیدم راضی هستم . و اینو باید بگم اگر به دکترت ایمان داشته باشی بیشتر راه سلامتی رو طی کردی.......
موضوعها: 67
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
دکتر منم خیلی خوبه یه جوری احوالپرسی میکنه آدم شارژ میشه اصلا مثل بعضی دکترا بد اخلاق نیست و خیلی با حوصله به سوالات جواب میده وهمیشه به من امید بهبودی میده و این موضوع باعث بالابردن روحیه من میشه خیلی هم باشخصیت و مودبه
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
(2011/06/08, 11:43 AM)O#!!! نوشته است: اینجا کسی هست جراحی زیبایی رفته باشه .مثلا بینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره عزیزم من 15 سال پیش عمل کردم
ولی دکتر من با این که وقت کمی میذاره ولی دانش بالایی داره در رشته خودش و این که سرسری نمیگذره, تو همون زمان کم ,هر کاری که بتونه خالصانه انجام میده.....من که خیلی راضیم
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :16 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : هیچ
دكتر معالج : هیچ
داروي مورد استفاده :
منم دیروز دوباره رفتم دکتر گفتم چشم راستم درد میکنه و........بقیه شرح حالمو گفتم گفت برم پیش روانپزشک فکر کنم یه بیماری جدیده که از افسردگی چشم راست ادم درد میگیره چند سال پیشم وقتی میکفتم به سمت راس که می خوابم نفسم قطع میشه مسخرم میکردن تا اینکه غده تو گلوم اینقدر بزرگ شد که دیگه همه میدیدنش بعد گفتن تیرویدت داره بدخیم میشه باید همشو برداری حالام باید تا اخر عمرم قرص بخور م بعدم تو عمل پاراتیرویدم اسیب دیدوحالا بدنم کلسیم کم جذب میکنه روزی چندتا کلسیم باید بخورم تازه من همش دکترای معروف میرفتم حالا موندم چی کار کنم
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
با سلام به كاربران محترم سايت
يكي از مهمترين مسائل در زندگي افرادي كه با عارضه ام اس روبه رو هستند نحوه تعامل آنها با پزشكشان است.
در اين تاپيك هر يك از اعضا از تجربيات و خاطرات خود در ارتباط با نحوه رفتار پزشكشان خواهند گفت. مسائلي از قبيل نحوه بيان اينكه شما ام اس دارين، و اينكه به سوالات شما با دقت گوش كرده و پاسخ هايتان را كامل مي دهد يا خير، و اينكه در مطب احساس آرامش دارين يا اينكه دوست دارين هرچه سريعتر از آن خارج شويد، و اينكه چقدر به پزشكتان اعتماد دارين و كدام رفتارش را بيشتر مي پسندين.
نقطه نظرات شما به مسئولين ذيربط گزارش داده خواهد شد و مطمئنا تاثير گذار خواهد بود.
پس همين الان هر خاطره خوب يا بد از برخورد پزشكتان دارين بيان كنين
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
تشکر شده توسط : | بهــار , hamed , fireboud , nafass , warrior , parisa2011 , رنگین کمان , najva , edarzi , neda.n , naz.gigili , آنا , N00shin , Hasty , arezoo_azizi , MFhealth , baran , ساغر , parastoo joon , SSA , arezooo82 , Narges , Hegan , Ali 324 , پروانه , maede , toktam* , DavidBili , Saina , omid , ش.م , movahedi , maryamgoli , آقا صادق , hadisss |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1466
تشکر های دریافت شده :1168 بار در 326 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر مهران شفیعی
داروي مورد استفاده : سینووکس
2012/01/15, 05:41 PM
قبل از این که پزشکم به من بگه که دچار بیماری ام اس شدم خودم یقین پیدا کرده بودم که مبتلا به این بیماری شدم.
اردیبهشت 87 وقتی دکترم MRI منو دید پلاک ها رو به پدرم نشون داد اما چون در مورد فشار عصبی شدیدی که در اون قرار گرفته بودم شنیده بود و تست های روان شناسی که انجام داده بودم این مسأله رو تأیید می کردن ایشون گفتن من الان قطعا نمی گم MS ولی دی ماه همون سال وقتی علائمی که در بدنم وجود داشت رو براشون نوشتم و خودم پرسیدم آقاد دکتر من MS دارم فقط با سرشون تأیید کردن.
من کاملا به دکترم اعتماد دارم. دقیقا به حرفای من گوش می کنن و جواب می دن. توی مطب هم احساس ناراحتی نمی کنم.
البته پزشک من جراح مغز و اعصاب هستن ولی هنگام عضویت در انجمن MS به من گفتن بهتره تحت نظر یک پزشک مغز و اعصاب باشم ولی من این قدر از پزشکم راضی هستم که این کار رو نمی کنم.
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
|