موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
آنالیز مایع مغزی نخاعی (CFS)
برای گرفتن مایع نخاعی نیاز به سوراخ کردن کمر یا ستون فقرات است . تست مایع نخاعی در حال تبدیل شدن به معیاری برای تشخیص پروتئین های غیر طبیعی (آنرمال) که تکه های کوچکی از میلین یا نوع خاصی از گلبول های سفید خون در این نوع تشخیص کمک میکنند . برای مثال سطح بالا ایموگولوبین در تشخیص بکار میرود و نشانگر پیشرفت بیماری می باشد
منبع
http://adam.about.com/reports/000017_6.htm
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1962
تشکر های دریافت شده :1783 بار در 789 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : در حال حاضر دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
سلام به همه دوستان ام اسي گلم
بچها مي خواستم ازتون بپرسم كه كدام يك از شما آزمايش مايع نخاعي را انجام داديم واينكه چه جور آزمايشيه كدوم دكتر براتون نوشته نتيجش چي بوده ودر آخر كجا انجام دادين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي از اقوام مدارك پزشكي من رو برده آلمان پيش يه دكتر اونجا بهش گفتن بدون اين آزمايش نميتونن هيچ اظهار نظري روبكنن وهيچ دارويي رو هم نميتونن تجويز كنن گفتن حتما اين آزمايش رو انجام بدم وبراشون ارسال كنم تا نتايج رو دكتر بهم بگه
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
داروي مورد استفاده :
(2011/04/14, 08:38 AM)prime نوشته است: من می دونم ولی دوس ندارم راجع بهش حرف بزنم. واقعا چیز مزخرفیه!
بیخیال آلمان شو!
چرا آقا عليرضا مگه چه جوريه خيلي ترسناكه
بعد اگه من هم بخوام همسرم كوتاه نمياد چون الان اونا كه گفتن چرا بدون اين ازمايش داره دارو مصرف ميكنه حتما بايد خيالش راحت بشه
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
والا من باید برم جایی! میام توضیحات برات میدم
همین رو بگم یه سوزن قد خودکار بین مهره های آدم میکنن تازه اگه دفعه اول جواب بده
و یه مایع زلال میگیرن. حالم بد شد.
می بخشید من باید برم.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
مهدیه اصلا موافق نیستم با این حرف یعنی چی که بدون آزمایش نخایی نمیشه دارو تجویز کرد آخه؟
آزمایش نخایی دقیق ترین عامل تشخیص هست ولی تنها راه نیست
اینهمه ام اسی هستند بدون این آزمایش یعنی همشون اشتباهی دارن دارو مصرف میکنن؟ نه به این حرفا گوش نده
گرفتن آب نخاع کار سخت و بسیار ظریفیه دیگه اگه کسی کلی علائم داشته باشه و کلی مشکل و کسی به نتیجه خاصی نرسیده باشه با روشای دیگه ممکنه برن سراغ مایع نخاع همینجوری نیست که
بیخیال شو فکرتو بکش بیرون از این مسئله ام اس دیگه نیازی به دکترای المان و ... نداره
(پیغام خصوصیت غیر فعاله نتونستم اون مسئله رو واست بفرستم
)
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
داروي مورد استفاده :
(2011/04/14, 10:02 AM)fireboud نوشته است: یک توضیح مختصری در این پست هست آزمایش مایع نخاعی
آقا فربود ممنون از راهنمايي تون ولي اينكه شما خودتون اين آزمايش رو انجام دادين يانه من ميخوام بدونم چه جوريه واينكه اگر خواستم برم بايد كجاها برم براي آزمايش
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 421
تشکر های دریافت شده :86 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : دی 1389
دكتر معالج : hame atrafiam
داروي مورد استفاده :
(2011/04/14, 09:48 PM)yas نوشته است: میترسم
راستش منم میترسم به من هم گفتن باید این ازمایش رو انجام بدم ولی چون ترسیدم دکترم رو عوض کردم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :9 بار در 4 پست
سال تشخيص بيماري : دی 89
دكتر معالج : مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
سلام . بچه ها از من هم این ازمایش گرفته شد اما گفتن التهاب مغزی بعد هم بتافرون دادن به نظرتون به من دروغ گفتن یا همون التهاب
خدا گوید :تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم
بدان ! اغوش من باز است شروع کن !
یک قدم با تو تمام گام های مانده اش با من...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 78
تشکر های دریافت شده :121 بار در 41 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
من این آزمایش رو انجام دادم ،فکرش از خود آزمایش سخت تر بود برام!!بعد از 3 الی 4 ساعت دیگه نمی تونستم درست راه برم تا 2 روز خونه خوابیدم تا راه رفتنم عادی بشه من تا 2 روز به خاطر این آزمایش مثل آدم آهنی راه می رفتم!!
به تعداد نفسهای آدمیان راه های رسیدن به حقیقت وجود دارد ...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 916
تشکر های دریافت شده :451 بار در 141 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر علی مقتدری
داروي مورد استفاده : کوپامر - داروسازی زهراوی
2011/06/05, 04:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/06/05, 04:39 PM، توسط liliyam.)
(2011/04/14, 11:19 AM)مهديه نوشته است: آقا فربود ممنون از راهنمايي تون ولي اينكه شما خودتون اين آزمايش رو انجام دادين يانه من ميخوام بدونم چه جوريه واينكه اگر خواستم برم بايد كجاها برم براي آزمايش
mahdiye joon man in azmayesho anjam dadam...hamintoriye k to ax hast ama baraye man ampol nazad ye sozan bod shabihe anjiukat ke bahash serom vasle mikonan vali ertefash 2 ya3 barabar bishtar bod.. didi chtori az anjiucati ke to rag zadast az entehash khon miyad biron.. az sozani ke be kamar mizanan maye nokha miyad biron mirizanesh to loleye azmayesh...in azmayesho khode pezeshkam to bimarestan gereft mesle hameye ampolaee k mikhorim dard dasht ta 3 saat badesh esterahate motlagh dashtam parastaram goft age rah beri 2chare sardarde shadid mishi ta chand rozam kamaram dard mikard vali na tori ke natonam rah beram ...age khasti anjamesh bedi hatman pishe motekhases beri k tajrobe dashte bashe ...