موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 7
تشکر های دریافت شده :12 بار در 4 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/02/05, 04:52 PM، توسط Sina.)
سلام دوستان.
می خواستم بدونم آزمایش مایع نخاع چقدر در اطمینان پیدا کردن به منفی بودن ام اس اهمیت داره؟
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
نگين جون ميدونم كه خيلي قطعيه اين ازمايش
كلا بعد از همه راهاي تشخيص در صورت نياز ميرن سراغ اين مورد چون خوب كار ساده اي نيست و يه جورايي خيلي حساسه ولي انگاري كه ديگه اگه اين مورد منفي باشه منتفيه ام اس خنگ
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 271
تشکر های دریافت شده :1585 بار در 454 پست
سال تشخيص بيماري : 82 یا 83
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینومر
نازنین درست می گه.چون یه مقدار دردناک هست تو ایران دکترها زیاد ازش استفاده نمیکنن.مگر به عنوان آخرین راه تشخیصئ
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17704 بار در 3980 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
معمولا اگه از روی ام آر آی نشه تشخیص داد یا قطعی نباشه از آزمایش آب نخاع (LP) کمک میگرن من خودم 2 بار این آزمایش انجام دادم فقط یادتون باشه بعد از انجام آزمایش بلافاصله بلند نشید و چند دقیقه بشینید
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :35 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر اخوی زادگان
داروي مورد استفاده :
من این آزمایش رو دادم دردناک نبود بلکه فکر دادن یه همچون آزمایشی از خودش برام سخت تر بود ،باید 1 روز استراحت کنی وراه نری ،مال من منفی بود ،اما دکتر برای تکمیل مدرکش درمورد خفیف بودن ویا جدی بودن بیماری این آزمایش رو انجام می دن؛اما منفی بودن دلیل بر ام اس نداشتن نیست اگه بخوان دارو برات تجویز کنن حتما باید این آزمایش داده بشه چون داروها از یارانه برخوردار می شه پس در این مورد کمیته تصمیم می گیره.
قربونت
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21270 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
سلام
چگونه این بیماری تشخیص داده می شود ؟
پزشکان موقعی به MS مشکوک می شوند که بیمار نسبتاً جوان با علائم حرکتی و یا حسی که مرتباً حالت فعال و سپس خفته بخود می گیرد مواجه شوند. پزشکان مانند هر بیماری دیگری باید یک تاریخچه پزشکی دقیق را در کنار معاینه فیزیکی فرد قرار داده تا بتوانند به تشخیص MS نزدیک شوند. البته برای رسیدن به یک تشخیص قطعی باید مجموعه ای از تستها را برای کنار گذاشتن سایر بیماریهای مشابه انجام داد. بهترین وسیله برای نشان دادن نقاطی از دستگاه عصبی مرکزی ( مغز و نخاع ) که میلین در آنها از بین رفته است و پلاک ایجاد شده MRI می باشد.
پزشک همچنین ممکن است « آزمایشات پتانسیل برانگیخته » را که می توان روی اعصاب و حواس مختلف مثل بینائی، شنوایی ، ... انجام داد، درخواست کنند. در این آزمایشات این اعصاب تحریک شده و سرعت انتقال پیام الکتریکی در آنها اندازه گیری می شود. بیماران مبتلا به MS پاسخ کندتر و آهسته تری نسبت به تحریک اعصاب از خود نشان می دهند. پزشک همچنین ممکن است آزمایش بررسی مایع مغزی- نخاعی ( که از طریق کمر این مایع گرفته می شود و بر روی آن آزمایشاتی انجام می گیرد ) را درخواست نماید. مایع مغزی – نخاعی در افراد مبتلا به MS حاوی سطوح بالای پروتئین و WBC سفید بالاتر از حد معمول می باشد.
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 1697
تشکر های دریافت شده :2134 بار در 595 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر صحرائیان - دکترقره گزلی
داروي مورد استفاده :
با سلام به دوستان عزیز
من این آزمایش را دادم ، ولی من خیلی درد کشیدم. انشاالله کسی به آزمایش دچار نشود. بدانید که هر چی باشه صد در صد به دردمان و درمانمان کمک می کند.
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 754
تشکر های دریافت شده :4209 بار در 1407 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر فرهاد منطقی فسایی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
سلام بچه ها من دوبار مایع مغزی نخاعی ازم گرفتن سری اول منشی هنرمند آزمایشگاه زد شیشه رو ریخت
سری دوم دکترم پلمپش کرد داد بهشون من آلبومینم 1دهم بالا بود خوب یابد بقیه چیزام نرمال بود
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17704 بار در 3980 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2011/02/05, 11:48 AM)negin نوشته است: خب شما که 2 بار آزمایش دادید از روی آزمایش تایید کردند که ام اس دارید یا نه؟
از من آزمایش نخاع گرفتن چون سنم پایین بود و یه جوری میشه گفت نمیخواستن قبول کنن که ام اس هست به خاطر همین همه نوع آزمایش در این رابطه از من گرفته شد و گرنه در ام آر آی هم مشخص بود
موضوعها: 42
تشکر های اهدا شده: 517
تشکر های دریافت شده :798 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دكتر متخصص
داروي مورد استفاده : فینگولیمد - داروسازی زهراوی
من هم چند ماه پیش این آزمایش را انجام دادم که جواب منفی شد بردم پیش دکتر اون هم نگاه کرد گفت خوب پس یک مرحله جلو افتادیم منظورشو نفهمیدم خودم هم نپرسیدم یعنی چه البته تازه از کنفرانس ترکیه برگشته بود و میگفت درمانها بهتری را یاد گرفتیم ولی از اون موقع به بعد پیشش نرفتم راستش من که به شخصه خودم دیگه نمی خوام دنبال ام اس برام بزار خودش برای خودش بمیره