2014/10/10, 06:21 PM
[size=xx-large]خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه واسه من ال پی انجام دادن یعنی اب نخاع کشیدن سردرد وحشتناکی دارم این سردرد چطور درمان میشه؟
آزمایش مایع نخاع ( LP )
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/10/10, 06:21 PM
[size=xx-large]خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه واسه من ال پی انجام دادن یعنی اب نخاع کشیدن سردرد وحشتناکی دارم این سردرد چطور درمان میشه؟
اینجا رو بخون :
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=21...#pid338912 یعنی از این ارسال به بعد در مورد سردرد بعد از کشیدن آب نخاع تجربیاتشون رو گفتن. مثلا قهوه و تکون ندادن سر و خم نشدن و....
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2014/10/10, 06:38 PM
مرسی ناهید عزیز برم قهوه بخورم شاید نجات پیدا کنم
2014/10/10, 07:08 PM
اینطور که از پستهای بچه ها دیدم باید استراحت کنی و تا یه روز بخوابی . چون سردرد با خوابیدن کمتر میشه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2014/10/10, 09:54 PM
منم LP انجام دادم
بلافاصله بعدش باید تا 24 ساعت استراحت مطلق داشت و نمی دونم شما این استراحتو داشتین یا نه چون در صورت نداشتن همچین استراحتی آدم معمولا سردرد میشه منو حتی بعد از آزمایش با ویلچر آوردن پای تختم و بالشت زیر سرم نذاشتن و زیر پاهامو کمی بردن بالا و کاکاهو خوردم و خوشبختانه سردرد نشدم و فقط موقع مایع کشیدن شدیدا اون ناحیه از کمرم درد داشتم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/10/10, 10:04 PM
من شنبه ال پی انجام دادم الان یک هفته شده که سردرد وحشتناکی دارم .دراز میکشم خوبم اما به محض بلند شدن یا راه رفتن سردرد و گردن درد بسیااااااار بدی میگیرم. حالت تهوع هم دارم نمیتونم چیزی بخورم
2014/10/10, 10:07 PM
بهترین کار اینه که به پزشکت مراجعه کنی و از ایشون بپرسی علت تداوم این سردرد چیه
ایشالا مشکل خاصی نیست و زود رفع میشه برا من کمردرد تداوم داشت و یه درد عجیب و تیرکشیدن در پا و رانم که اونم بعد از یکی دوماه رفع شد
2014/10/10, 10:10 PM
دکترم میگه طبیعیه اشتباه کردم اصلا مایعات نخوردم تو یکی از این پستها ناهید عزیز بهم گفت قهوه و نوشابه ردبول بخورم از عصر که دارم میخورم بهترم . خدا به هیچ بندش این درد نده.
2014/10/10, 10:18 PM
بله بله مایعات زیاد باید میخوردی
کلا مراقبتای 24 ساعت اولیه بعد از مایع کشیدن خیلی مهمه منم زیاد آبمیوه خوردم ایشالا زود خوب میشی
2014/10/10, 11:21 PM
من تجربه اش رو ندارم
ولی این تاپیک باعث شد برم دنبالش که ببینم چیه باعث و بانی خیر بود
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
48 مهمان |