موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2014/02/07, 11:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 11:53 AM، توسط neda.n.)
آقا شماها چی می گین آخه ؟ من چرا تا اومدم تو ، تا دیدمتون دلم غنج رفت . چرا انقدر برام مهم هستید ؟ نمیتونم بگم این دیدار چقدرررر خوب بود و چقدر خوش گذشت . یه عالمه کسایی که می شناختم و خیلی وقت بود ندیده بودم . یه عالمه آدم که خونده بودمشون و تازه میدیدمشون اما انگار که سالهاست میشناسمشون . از توی نوشته هاشون باهاشون با خصوصیاتشون کاراکترشون اشنا بودم و دیگه فقط یه لحظه بود تا عمیقا حسشون کنم . دیدار عالی بود . عالی . این که همه می گن زمان کم بود فقط بخاطر این که انقدر توی این ساعتها خوش بودیم که اصلا نفهمیدیم کی گذشت . من از تک تکتون ممنونم . هم از اونایی که برا دیدار زحمت کشیده بودن هم اونایی که امده بودن . خاص تر از بچه هایی که از راه دور اومدن که خیلی باید توان داشته باشی و این همه راه رو بیای مثه حدیث ، احیا ، مریم ، کاوه ،سجاد و اونایی که از شهرهای نزدیک تر ولی بازم از راه دور اومدن مثه ضحا ، مهدیه ، آقا ابراهیم و خانواده اش و حمید . شاید یه تلنگره برا بچه های تهرانی که باشن و این فرصتها رو از دست ندن . وقتی فربود از طرف تیم مدیریت از پاییزان و حدیث تشکر کرد برای این که دیدار ام اس سنتر در خوزستان رو به عهده گرفتن کلی ذوق کردم . اخه برگزاری دیدارهای ام اس سنتر تو شهرای دیگه به من خیلی میچسبه چون همیشه جاتون خالیه همه اونایی که راه دورید و نیستید . سلیقه نیلوفر و مادرش تو ساختن یادگاری زیبا و اون رنگ نارنجی همیشه دلنشین گلها فراموش نشدنیه . می دونین ، خنده هاتون ، انرژیتون ، شادیتون رو که میدیدم ، که سر هر میزی می رفتم همینطور بود ، آرزو می کردم کاش میشد فیلم گرفت و نشست دم مطب دکترا و هر کی با تشخیص ام اس میاد بیرون فیلم رو داد دستش تا ببینه بچه های ام اس رو . از خدا ممنونم که شماها رو آفرید تا کنارتون باشم . از بودن تک تکتون ممنونم . از همه بچه هایی که برا این دیدار به خصوص زحمت کشیده بودند ممنونم و تا همیشه دنیا از حمید و فربود و مهسا که بخش بزرگی از دغدغه هاشون ما و ایجاد فرصت برای ماست . جای همه بچه های راه دور خالی و جای مهسای عزیزم که این لحظات رو با ما نبود و فکر کنم این اولین بار در طول دیدارهای ام اس سنتر بود که نبود .
پ . ن : این یکی یه کم شخصی تره ولی می نویسم حدیث عزیز من ،مرسی که از خوزستان هفت صبح دیروز راه افتادی تا امروز رو توی دیدار باشی . این همه انرژی یعنی یه عالمه حس خوب زندگی . چه خوبه که من تو رو کنار خودم دارم . حدیث جونم ، میهن جونم و شهرزاد جونم ممنون که شبم رو چند برابر خواستنی کردین
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | fireboud , hadisss , شهرزاد , maryam.N , yummy , بی تـــا , eglantine , الهام ج , kheiri.mahdi , nahid , paeazan , مریییم , مرتضی , nilo0far , ابراهیم , matin , یه غریبه , Amir , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hilda , مـه ســـا , hamid , آرزو , nanaz , chipchip , zohaa , م.ه , ahya , مهدی نصیری , parastoo joon , علی دنیانورد , ارزو |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
ندا جون
دلم نیومد پست ندم و ازت تشکر نکنم
مرسی از اینکه انرژی بهم میدی
مرسی از تشویقات
از همدلیهات باهام
مرسی از همه چیز
اونقدری خوشحالم از اینکه دوباره تونستم ببینمت که نگو
امشب از اون شباییه که از ته ته ته قلبم خوشحالم
مرسی که هستی
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
تشکر شده توسط : | kheiri.mahdi , neda.n , fireboud , مرتضی , بی تـــا , مریییم , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hilda , maryam.N , آرزو , chipchip , zohaa , علی دنیانورد , mahdiye1989 |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 126
تشکر های دریافت شده :1318 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
نوشتنت رو خیلی می پسندم
ولی آبجی منو جا انداختیا هویج که نبودم به اون بزرگی دم در
حالا همتون میگید کم حقم دارید
ولی واسه من که دیرتر رسیدم به خدا مثل ثانیه گذشت
خیلی ازتون راضی ام
تشکر شده توسط : | neda.n , بی تـــا , fireboud , مریییم , hadisss , nilo0far , nahid , kheiri.mahdi , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , zohaa , samin12 |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 26262
تشکر های دریافت شده :30262 بار در 11272 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
آقا بیاین ازاین به بعد بعد دیدارا هیشکی با هیشکی حرف نزنه
هیشکی فخر فروشی نکنه
هیشکی دل بقیه رو نسوزونه
آقا ما شهرستانی جماعت (به قول منفورترین آدم زندگیم ) گناه داریم
تشکر شده توسط : | fireboud , neda.n , مریییم , hadisss , بی تـــا , nahid , nilo0far , kheiri.mahdi , baharan , spring , shahrzad , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , zohaa , ahya , علی دنیانورد , samin12 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 739
تشکر های دریافت شده :605 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : نا معلوم
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
2014/02/07, 11:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 12:12 AM، توسط kheiri.mahdi.)
درود بر همه شما
اول یه تشکر برای دعوتتون این دیدار برام خیلی با ارزش بود. و یه تشکر خیلی ویژه برا همه اونایی که به نوعی نقش داشتن تو هر چه بهتر برگزار شدن این دیدار صمیمی، حمید،فربود،مهسا،نیلوفر خانم با یادگاری خیلی با ارزششون،مسئول ضد غریبگی دیدار مبصر دیدار و ... همه اونایی که الان ذهنم از گفتنش الکن شده دست مریزاد دست همتون درد نکنه.جای همه اونایی که نبودن خیلی خالی بود.
و ببخشید بخاطر ضعف و بیماری حال نا مساعد خودم که نتونستم سر میزتون حاضر بشم و به تک تکتون عرض ارادت،ادب و احترام کنم.
گفتنی هایی که نگفتم رو دوستان قبلاً گفتند.مثل ندا که مثل همیشه عالی توصیفش و نوشت.
پاینده باشید.
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...
تشکر شده توسط : | fireboud , neda.n , مریییم , paeazan , بی تـــا , hadisss , mahdie , nahid , nilo0far , matin , یه غریبه , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hilda , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , م.ه , zohaa , ahya , علی دنیانورد , mahdiye1989 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5432
تشکر های دریافت شده :4556 بار در 1156 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : خانم دکتر پورطاهریان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
تشکر شده توسط : | neda.n , بی تـــا , hadisss , mahdie , nahid , nilo0far , kheiri.mahdi , fireboud , Amir , spring , shahrzad , hilda , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , م.ه , zohaa , ahya , علی دنیانورد , samin12 |
|
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
مثل همیشه بهتون خوش گذشته و از این بابت خیلی خوشحالم
مرسی از همه ی اونایی که برای این دیدار زخمت کشیدن و همچین برنامه ی خوبی رو تدارک دیدن
چه هدیه های قشنگی مرسی شهرزاد عزیز که عکسشون رو گذاشتی
مرسی از اون دوستای گلی که از راه دور و نزدیک رفتن دیدار
مرسی از تیم مدیریت سایت بخاطر تشکر از من و حدیث بخاطر دیدار ام اس سنتری خوزستانی ها.تشکر ویژه رو باید از فربود کرد که اینهمه راهنمایی کرد
ممنونم ندا جان.تو لطف داری
واقعا جای پسست مه سا و گزارشش خالیه
بازم ممنونم از همگی
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر شده توسط : | neda.n , بی تـــا , hadisss , الهام ج , mahdie , nilo0far , kheiri.mahdi , nahid , fireboud , Amir , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hilda , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , zohaa , شهرزاد , ahya , علی دنیانورد |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
خوش بحال همتوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
تشکر شده توسط : | hadisss , kheiri.mahdi , fireboud , baharan , spring , shahrzad , maryam.N , آرزو , matin , chipchip , علی دنیانورد |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 126
تشکر های دریافت شده :1318 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : -
داروي مورد استفاده :
از نیلوفر خانم هم به خاطر یادبود بسیار بسیار قشنگشون تشکر میکنم
واقعا گل کاشتین
بی نهایت زیبا بود و خوشحالمون کردین
اشک شوقم هم دراومد
مطمئنم تک تک بچه ها از ته قلبشون براتون انرژی +++ میفرستن
خدا پشت و پناهتون
تشکر شده توسط : | الهام ج , hadisss , kheiri.mahdi , nilo0far , neda.n , fireboud , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hamid , maryam.N , آرزو , matin , chipchip , ahya , علی دنیانورد |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
داروي مورد استفاده : تبازیو
2014/02/07, 11:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 12:01 AM، توسط nahid.)
الان تو ذهنم گشتم، کسانی که دیدم یا اسمشونو شنیدم 54 نفر میشه ، از این تعداد با 44 نفر سلام علیک کردم !
اگه تعداد 60 نفر اومده باشن ، 6 نفرو که من اصن نه اسمشونو شنیدم نه خودشونو دیدم ، 10 نفر دیگه هم شنیدم ولی ندیدم !
اون 6 نفر و اون 10 نفر بیان خودشونو معرفی کنن !
راستی نیلوفرجان دستت درد نکنه از زحمتت برای هدیه زیبات خیلی ممنونم. اونجا متوجه نشدم از طرف کیه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | الهام ج , hadisss , kheiri.mahdi , nilo0far , neda.n , بی تـــا , fireboud , matin , spring , همسر یک قهرمان , shahrzad , hilda , hamid , maryam.N , آرزو , chipchip , zohaa , ahya , علی دنیانورد , samin12 |
|
|