موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 92
تشکر های دریافت شده :287 بار در 83 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد حسن اسلامی
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان عزیز
من حدود دو ماه پیش توی بخش درد دلهلی ام اس گفتم که به خاظر چند تا شوک که در این ماهها بهم وارد شده یه کم لکنت زبون گرفتم و میترسم که یه حمله ی دیگه توی راه داشته باشم که خوشبختانه حمله ای پیش نیومد .
حقیقتش از وقتی ام اس گرفتم تا حالا هر وقت ام ار ای گرفتم بهم گفتن پلاکهای ام اس توی مغزت در حال توسعه هستن.
امروز وقت پیدا کردم تا آخرین ام ار ایی که حدود 35 روز پیش گرفته بودم رو ببرم پیش پزشکم. اینبار پزشکم خیلی تعجب کرد و گفت پلاک های ام اس هم تعدادشون کم شده و هم خیلی کوچیک شدن.یعنی طی حدود 4 ماه این همه بهتر شدم.خودم فکر میکنم به خاطر فرضیه ای هس که خودم در مورد ام اس پیدا کردم و یه مقاله هم در موردش نوشتم، چون تنها چیزی که تو این 4 ماه تغییر داده بودم این بود که گذاشتم بدنم عرق کنه ،بطوریکه یه کم بو هم بگیره و از عطر و اودکلن و ضد عرق و .... هم استفاده نکردم. اگه شما هم میخواین امتحان کنین به هر حال بی ضرره خرجی هم نداره.امیدوارم شما هم نتیجه بگیرین.
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنه
عاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1278
تشکر های دریافت شده :1396 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دكتر عبدالناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : بتافرون
بالاخره بعد سه سال و نيم دكترم راضي شد بهم ام آر آي بده.گفت بهتر شدي اما بازم مصرف دارو رو ادامه بده
ديگه ام آر آي نميدم خيلي استرس داشتم
تشکر های اهدا شده: 92
تشکر های دریافت شده :287 بار در 83 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد حسن اسلامی
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان
راستی یادم رفت که بگم میزان بهبودی من در این حدودا چهار ماه به جرات بیشتر از 70% بوده.
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنه
عاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دوستان من دوتا ام آر آی دادم یکی تزریقی یکی بی تزریق ،آخرین بار دو سه سال پیش بود. این بارنمیدونم چقدر طول کشید شاید حدود نیم ساعت یا بیشتر شد.
بهم گفته بودن وقتی داریم تزریق میکنیم و وقتی صداها میاد اصلا تکون نخور ، منم ایندفه خیلی حرف شنوی کردم که عکسم بهتر بیفته !
درطول این مدت باید با این صداها یه جوری کنار میومدم. اولش صداهارو تبدیل به کلمه های خوشایند میکردم ! حسابشو بکنین با صدای اره و جوشکاری و... چطور میشه همچین کاری کرد ؟ مثلا تق تق تق تق رو بجاش تصور میکردم به به به به !! یعنی باریکلا به این مغز و پلاکا !!
بعد دیدم نمیشه اینجوری ادامه بدم باید یه کاری کنم که حواسم از اون صداهای خشن پرت بشه یه جای دیگه ... رفتم تو فاز ترانه و آهنگ ، هی سعی کردم هرچی آهنگ شاد بلدم برای خودم پخش کنم !
وسطاش هی یادم می رفت بقیش چی بود
بعد پیش خودم گفتم اگه شاد باشم روی عکسم اثر میذاره و ممکنه حداقل یه پلاکم محو شه !! پس یاد یه جک افتادم ، عمدنا !! یهو دیدم از خنده یه تکون خفیف خوردم
زودی خودمو جمع کردم و گفتم خجالت بکش
مگه اولین باره میشنوی ؟؟ آخه اینجا جای جک گفتنه ؟
بعدش برای اینکه جو عوض شه و خنده از یادم بره یه آهنگ غمگین واسه خودم پخش کردم و کلا جو عرفانی شد به خیر گذشت !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 529
تشکر های دریافت شده :151 بار در 35 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دكتر يوسفي
داروي مورد استفاده : سینووکس
من تازه یکساله فهمیدم ام اس دارم که بعد از اون هم کلی مشکلات خانوادگی داشتم ولی همین هفته پیش که نتیجه ام آر ای سوم خودم رو گرفتم و هنوز فرصت نکردم به دکتر نشونش بدم نوشته پلاکای مغزم کم شده.به امید خدا همه چی حل می شه باید توکل کنیم و روحیه خودمون رواز دست ندیم.
اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
تشکر های اهدا شده: 25
تشکر های دریافت شده :55 بار در 15 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دكتر اشتياني
داروي مورد استفاده :
(2012/04/23, 05:55 PM)nahid نوشته است: منم از زمان مصرف داروها ( سینووکس ) توی ام آر آی دومم یکی از پلاکها خیلی خیلی کوچیک شده بود جوری که اصلا معلوم نبود و دو تا دکتر هم گفتن که نتیجه ام آر آی بهتره خدا رو شکر.
من دکترم بی خیال تر از منه البته به نظر من خوبه.
اخرین ام ار ای من پارسال بود.
به من گفت چون علایمت تشدید نشده ام ر ای جدید لازم نیست.
گفت تو این دستگاه تنک و ناراحت کننده بری برای چی البته به شوخی منم قبول کردم و ام ار ای نکردم.
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
سلام دوستان
من 15 ماهه که دارم رسیژن مصرف میکنم؛ دو بار ام آر آی رفتم که هر دو تا برای تشخیص بود و قبل از مصرف دارو. خیلی دلم میخواد دوباره یه ام آر آی بدم و ببینم وضعیتم چطوره! آخه از آمپول زدن خسته شدم. گفتم شاید اگه پلاکهام کم شده باشه دکتر دارومو عوض کنه که حداقل هفته ای یه آمپول بزنم به جای 3 تا!!!
ولی دکترم میگه تو الآن حالت خوبه و نیازی نیست ام آر آی بدی
نظر شما چیه؟
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 410
تشکر های دریافت شده :728 بار در 157 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
هر دکتری یک نظری داره
مثلا دکتر صحراییان 6 ماه یکبار ام ار ای میبینه دکتر شما هم که نظرش اینه که تا حالتون خوبه ام ار ای نگیرید
البته من مراجع خارجی هم بررسی کردم میگن که با مصرف اینترفرون ها بهتره 6 ماه یکبار ام ار ای گرفته بشه و کاهش حجم پلاک ها و تعداد enhance ها بررسی بشه
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 160
تشکر های دریافت شده :244 بار در 75 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : زمانیان
داروي مورد استفاده :
سلام به همه.یه سوال داشتم
امروز ام ار ای با تزریق انجام دادم و الان نتم داغه و تب دارم.تاثیر اون ماده تزریق هست؟
تازه عضو این انجمن شدم و خوشحالم.ما باید به هم کمک کنیم.