2011/06/26, 10:44 AM
آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهيد
قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زيانباري به همراه دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مهندس سيدرضا غفاري معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت ضمن بيان اين مطلب گفت: در صورت نگهداري آبغوره و آبليمو در ظروف پلاستيكي و با توجه به اسيدي بودن اين مواد، اسيد، مواد پلاستيكي را تجزيه ميكند و اين مواد داخل آب ليمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناك است.
غفاري در ادامه گفت: هنگامي كه ترشيجات، آبغوره و آبليمو را در ظروف پلاستيكي ريخته به مرور زمان به صورت رگه رگه ميشود و در نهايت باعث فساد آن شده و مصرف آنها براي سلامتي خطرناك است.
وي همچنين گفت: قراردادن آبغوره در آفتاب نيز باعث ايجاد تغييرات شيميايي در ترشي ميشود و لازم است در قرار دادن مواد غذايي در آفتاب جداً جلوگيري شود.