امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علت گردن درد - پیشگیری ازدرد و آرتروز گردن
#1
پایین نگهداشتن سر در طول روز، موجب آرتروز گردن در کارمندان می شود
کارمندان و افرادی که در طول روز سر را به سمت پایین نگه می دارند در معرض ابتلا به گردن درد و آرتروز گردن قرار دارند و باید عضلات گردن را تقویت کنند.
دکتر شاهین گوهرپی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه خوزستان، اظهار داشت: گردن درد به دلایل مختلف مانند اسپاسم عضلانی، آرتروز و یا دیسک گردن ایجاد می شود و ممکن است در هر سنی به وجود آید.
وی افزود: فعالیت های ورزشی سنگین و همراه با چرخش مهمترین علت گردن درد در دوران نوجوانی و جوانی است.
گوهرپی تصریح کرد: انجام حرکات ورزشی سنگین و همراه با چرخش موجب اعمال فشار بر مهره های گردن و اسپاسم عضلات می شود که به جوانان و نوجوانان توصیه می شود از بلند کردن وزنه های سنگین و قراردادن آنها بر روی شانه های خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: آرتروز مهمترین علت گردن درد در دوران میانسالی است که موجب احساس درد در ناحیه گردن و اندام فوقانی می شود.
این متخصص فیزیوتراپی بیان کرد: دیسک در مهره های گردن از دیگر دلایل گردن درد است که امکان بروز آن در هر سنی وجود دارد. درد ناشی از دیسک همراه با احساس کرختی و سوزش است و تا دست ها کشیده می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: علت احساس سرگیجه و درد در ناحیه پس سر در صورتی که نتیجه تست های عصبی منفی باشد، ضعف عضلات است که این مساله قابل درمان است.
گوهرپی گفت: بیشتر افرادی که پشت میزنشین هستند، مانند کارمندان از ضعف عضلات ناحیه گردن رنج می برند. ضعف عضلات گردنی موجب گردن درد و وارد آمدن فشار بر ریشه های عصبی می شود.
وی افزود: ورزش بهترین روش تقویت عضلات گردن است و با انجام ورزش های مناسب و تحت نظارت پزشک می توان مانع بروز گردن درد شد.
این متخصص فیزیوتراپی تصریح کرد: تقویت عضلات گردن، شانه ها و بخش فوقانی قفسه سینه کار دشواری نیست و با انجام حرکات ورزشی می توان مانع ضعف عضلات و فشار بر اعصاب شد.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که فردی به گردن درد مبتلا می شود ابتدا باید علت گردن درد مشخص شود که این کار با انجام رادیوگرافی، نوار عصب و عضله و MR امکان پذیر است. پس از تشخیص علت دقیق گردن درد، نوع درمان تعیین می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: قرار دادن یک توپ کوچک در مقابل پیشانی و فشار دادن سر به سمت جلو، بالا آوردن و چرخاندن شانه ها از جمله حرکات ورزشی مفید است که موجب تقویت عضلات گردن و شانه ها می شود.
گوهرپی گفت: به کارمندان و افراد پشت میزنشین توصیه می شود هر ۲ ساعت یک بار از جای خود بلند شده و این حرکات ورزشی را انجام دهند.
وی افزود: بی توجهی به ضعف عضلات و گردن درد موجب پیشروی این عارضه می شود که می تواند بر کیفیت زندگی فرد تاثیرگذار باشد.
این متخصص فیزیوتراپی تصریح کرد: تنها در مواردی که دیسک بین مهره های گردن به سمت بیرون آمده باشد نیاز به جراحی وجود دارد و بیشتر موارد گردن درد با ورزش و تقویت عضلات گردن رفع می شود.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
 تشکر شده توسط : Morteza , nazaninn
  


پیام های داخل این موضوع
پیشگیری و درمانِ درد گردن - توسط pariya - 2010/11/29, 10:00 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سرما خوردگی - پیشگیری و درمان kaj 23 23,055 2015/08/06, 12:49 PM
آخرین ارسال: glassheart
  آرتروز ، امید به معالجه آرتروز به کمک ژن درمانی dr. assadi 0 2,474 2012/09/22, 03:15 PM
آخرین ارسال: dr. assadi
  از5 بیماری، جلوتر پیشگیری کنید نازلی 0 2,492 2011/10/03, 06:41 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست