روغن پالم رو از درختان خانواده نخل تهیه میکنند. بنابراین جزو روغن های گیاهی محسوب میشه. در آشپزی مصرف داره و در دمای معمولی بر خلاف سایر روغن های گیاهی که تو آشپزی ازش استفاده میکنیم نیمه جامد هست. گفته میشه که ریسک بیماریهای قلبی عروقی رو افزایش میده. مصرفش در شیرینی جات در جایی مثل آم.ری.ک.ا ممنوع نیست و استفاده میشه اما خب روی بسته مینویسن که از روغن پالم درش استفاده شده و وقتی شما میدونید که براتون خوب نیست نمی خرید خیلی ها هم اطلاعی ندارن و مصرف میکنن.
اما اینکه تو ماست بریزنش دیگه خیلی حقه بازیه... . یعنی چربی شیر رو برای تهیه خامه و و چربی ماست رو برای تهیه کره جدا می کنند و جدا میفروشن بعد برای اینکه ماست پرچرب تحویل مردم بدن به جاش یه روغن دیگه میریزن توش.
البته یه مساله دیگه اینه که کلا چربی لبنیات جزو چربی هایی هست که برای سلامتی قلب و عروق ضرر داره. پس کلا لبنیات کم چرب مصرف کنیم بهتره.
اما اینکه تو ماست بریزنش دیگه خیلی حقه بازیه... . یعنی چربی شیر رو برای تهیه خامه و و چربی ماست رو برای تهیه کره جدا می کنند و جدا میفروشن بعد برای اینکه ماست پرچرب تحویل مردم بدن به جاش یه روغن دیگه میریزن توش.
البته یه مساله دیگه اینه که کلا چربی لبنیات جزو چربی هایی هست که برای سلامتی قلب و عروق ضرر داره. پس کلا لبنیات کم چرب مصرف کنیم بهتره.
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."