2011/08/08, 02:24 PM
(2011/08/05, 02:25 PM)poya_236 نوشته است: سلام.شايدبيماري شما شديد نباشه.من هم فقط اسم اين بيماري داشتم.موقع نامزديم هم اين بيماري كرفتم و به شوهرم هم كامل كفتم.حتي بخاطر اينده نامه نوشت و امضا كرد كه بااطلاع از بيماريم وهمه مسايل اينده ان تصميم به ازدواج كرفته فقط كفت به خانوادش نكيم اما حالاكه حالم خيلي د شده و نميتونم راه بروم و همه بيماري من رو فهميدن خانوادش به شدت ناراحتن و بدترين برخوردا با من دارند.شوهرم هم مثل اوايلنيستو حتي داروهامهم نميكيره.حتي بحث طلاق ميزنه و ميكه به راحتي بخاطر مريضي صعب العلاج طلاقت ميدم ودادكاه همه حقنه نمي تونه. ام اس جز بيماري هايي نيست كه بشه بخاطرش ازدواج رو فسخ كرد در ضمن شما اشاره كردين كه قبل از ازدواج اين موضوع رو گفتين پس به هيچ عنوان جاي نگراني نيست. شما مي تونين مهريه اتون رو تا انتها بگيرين. اما براي اينكه دچار مشكلات دادگاهها نشين بهتر يه وكيل براي خودتون بگيرين و زودتر اقداماتتون رو انجام بدين. براي گرفتن وكيل اگه خودتون ميشناسين اقدام كنين اگر نه به صورت خصوصي ميشه يه وكيل رو بهتون معرفي كرد.
به منميده بدون اينكه مهريت روبدم.واقعا ميتونه؟وكيلي هست به من كمك كنه و بكه ميتونه؟
در كل نگران نباشين. تنها به خودتون و آرامشتون فكر كنين.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن