منم با فريبا كاملا موافقم الان تو خانواده من جز پدر و مادرم هيچكس نميدونه من ام اس دارم بخاطر همين هر روز يه آدم جديد معرفي ميكنند و منم مجبورم دائم ايراداي بني اسرائيلي بگيرم كه فلاني به دردم نميخوره آخه حق مسلم اون بنده خداست كه بدونه ولي كدوم پسري حاظره با يه دختري كه ام اس داره ازدواج كنه اونم با اين هزينه بالاي آمپول كاش جامعه ما اينطوري نبود منم كلا مبحث ازدواجو از ذهنم پاك كردم ولي انصافا سخته
دو دفعه بره 13 آبان عاشقي از سرش ميپره
ولي با همه اينها به قول قديميا " پيشوني منو كجا ميشوني "
(2011/07/26, 12:30 PM)parvaneh نوشته است: می دونین؟! ... کسانی که قبول ندارن ام اسی ها هم می تونن یک ازدواج موفق داشته باشن در واقع حدود خودشون رو خیلی پایین درنظر گرفتن ... اصلاً نمی فهمم که چرا شماها اینقدر بدبین هستین. . آدمها تا ارتباط ذهنی موفقی باهم برقرار نکنن نمی تونن کنار هم قرار بگیرن . ارتباط ذهنی به حدی توی زندگی مهمه که گاهی تعمداً از ظاهر چشم می پوشیم و به قلب و ذهن طرفمون اعتماد می کنیم . اساساً انسان ها با ذهنیت و روح هم عشق بازی می کنن نه با قیافه و هیکل و سلامتی جسم هم !اره حرفتو دربست قبول دارم ولي فكر كن با اين هزينه اي كه بيماريمون داره فقط بايد به قارون فكر كنيم تا بياد سراغمون الان پسرا خرج روز مره زندگيشونو به سختي ميدن چه برسه به ...
واقعا تفکر غلطیه که توی ازدواج مقوله ی ذهنیت و باور و فرهنگ رو ندید بگیریم و بچسبیم به MS !
ضمناً یادتون نره که قانون راز میگه : " به هرچی که زیاد فکر کنی میاد سراغت " !!!
پس لطفا به این تفکرات غلط و تاریک خاتمه بدین . ممنونم
دو دفعه بره 13 آبان عاشقي از سرش ميپره
ولي با همه اينها به قول قديميا " پيشوني منو كجا ميشوني "