2011/07/10, 10:21 AM
سعيد جان من يه خواهشي دارم ازت. نه از شما از همه بچه ها چه تو اين ديدار بودن چه نبودن تو ديدارهاي بعدي شركت مي كنن. من ازتون مي خوام هر مسئله اي پيش اومد حتي الامكان همونجا حلش كنين. اگه كسي از رفتار كسي ناراحت شد همونجا مطرح كنين و اگه فرصتش نبود به صورت خصوصي باهاش در ميون بذارين و اگه باز تكرار شد به مديران بگين. اما تحت هيچ شرايطي بحثش رو توي جمع مطرح نكنين. مطرح كردن يه موضوع در جمع كمكي به حلش نمي كنه بلكه به شدتش دامن مي زنه.
سعيد پسر خوب و فهميده اي هست و مطمئنا اين مسائل رو درك مي كنه و سر اين قضيه احتمالا دچار سو تفاهم شده و هيچ كس قصد توهين به كسي رو تو اين جمع نداره.
همه كسايي كه تو ديدارها هستن فوق العاده انسان هاي محترم و با شخصيتي هستن و اگه موردي پيش بياد صرفا يه سوتفاهمه كه احتمالا بخاطر اينه كه شناخت كافي از هم پيدا نكرديم.
پس بحث راجع به اين جريان رو تو اين جمع تموم كنيم و اگه مسئله اي هست به صورت شخصي مطرحش كنيم.
سعيد پسر خوب و فهميده اي هست و مطمئنا اين مسائل رو درك مي كنه و سر اين قضيه احتمالا دچار سو تفاهم شده و هيچ كس قصد توهين به كسي رو تو اين جمع نداره.
همه كسايي كه تو ديدارها هستن فوق العاده انسان هاي محترم و با شخصيتي هستن و اگه موردي پيش بياد صرفا يه سوتفاهمه كه احتمالا بخاطر اينه كه شناخت كافي از هم پيدا نكرديم.
پس بحث راجع به اين جريان رو تو اين جمع تموم كنيم و اگه مسئله اي هست به صورت شخصي مطرحش كنيم.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن