(2011/07/09, 03:59 PM)nahid نوشته است: علیرضا منم مسلما همینطور. اولین روزا که اومدی تو سایت ، با توجه به عکست و کم فعالیتیت می گفتم این یه پیرمرده یه گوشه نشسته !:55:
از دیگرانم همین طوری یه تصوری داشتم. اما بعد از دیدن دوستان ،دیگه میدونستم باکی دارم حرف میزنم.الانم دوست دارم کسانی رو که تو سایت شناخته شده هستن رو ببینم .
راستش هروقت اسامی دیدار کنندگان رو می خونم ،می بینم چقدر بعضیا ناشناسن برام. کسانی که یا عضو نیستن یا فقط عضون و حرفی نمیزنن و برای ما ناشناخته موندن .خوب با غریبه ها چه فرقی دارن ؟
خیلی سخت بود این حرفا رو بزنم . ولی من که نبودم تو دیدار و نمی شناسم ، پس امیدوارم کسی ناراحت نشه.
ناهید جان امیدوارم من هم غریبه نباشم برات!!
اما ناهید جان خب یک عده از دوستان اهل نوشتن و فعالیت تو سایت نیستن اما اهل حضور در دیدارها و گفت و شنود هستن، من هم صرف زمان تو سایت و نوشتن از این لحاظ که وقت کم دارم خیلی سخته برام و اما حضور در جمع بچه ها رو بیشتر دوست دارم، یه دلیلشم شاید اینه که روابط مجازی رو خیلی دوست ندارم، مثل خودت که دوست داری بچه ها رو ببینی و بشناسی، این خصوصیت تو هر کسی بالا و پائین داره، برای همین نمیشه از همه انتظار داشت تو سایت بیشتر فعال باشن و مطلب بنویسن، قربونت عزیزم حیف شد که ندیدمت
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.