2011/06/26, 10:49 AM
میدونی خانمی مرسی از اینکه گوشزد کردی ولی ببین ما خودمون یه مشکل داریم بنام ام اس گرچه برای ما مشکل نیست و یه سرماخوردگی ساده هست ولی اگه دیگه بخوایم به یه نفر بشین حرف بزنیم بگیم خب ماه تولدت چیه ؟ گروه خونیت چیه ؟ مینور هستی نیستی ؟
خب دیگه همون بهتر بگو ازدواج نکنی بهتره
من بهرحال قید ازدواج رو زدم چون خیلی میترسم با این مطلبی هم که نوشتی ترسم بیشتر شد واقعا اصلا آمادگی ندارم بخوام وارد زندگی بشم و برای همین درو بر روی همه بستم و البته مردم دهن گشاد در رو روی من شایعه کردن من دو سال ازدواج کردم و موقعیتهامو ازم گرفتن خب شاید اینم یه حکمتی داره نمیدونم
ولی واقعا ترسیدم از این جدوله
ولی خب جالبیش اینکه کسی بود مرد آبانی و خانمه اردیبهشتی که خوشبختانه خوشبختن و بساز
و دیگری مرد آبانی و زن فروردینی ولی مرده زور میگه
دیگری مرده آبانی و زنه باز فروردینی ولی زندگی خوبی و بسازی دارن خیلی
دیگه نمیدونم والله
ایشالله هر کی قصد ازدواج داره خوشبخت بشه این جدولم در نظر بگیره ولی فکر و اعتماد و درک و منطقم توش دخیله
خب دیگه همون بهتر بگو ازدواج نکنی بهتره
من بهرحال قید ازدواج رو زدم چون خیلی میترسم با این مطلبی هم که نوشتی ترسم بیشتر شد واقعا اصلا آمادگی ندارم بخوام وارد زندگی بشم و برای همین درو بر روی همه بستم و البته مردم دهن گشاد در رو روی من شایعه کردن من دو سال ازدواج کردم و موقعیتهامو ازم گرفتن خب شاید اینم یه حکمتی داره نمیدونم
ولی واقعا ترسیدم از این جدوله
ولی خب جالبیش اینکه کسی بود مرد آبانی و خانمه اردیبهشتی که خوشبختانه خوشبختن و بساز
و دیگری مرد آبانی و زن فروردینی ولی مرده زور میگه
دیگری مرده آبانی و زنه باز فروردینی ولی زندگی خوبی و بسازی دارن خیلی
دیگه نمیدونم والله
ایشالله هر کی قصد ازدواج داره خوشبخت بشه این جدولم در نظر بگیره ولی فکر و اعتماد و درک و منطقم توش دخیله