2009/12/28, 12:20 PM
الاهی اقا سعید
واقعا خدا رو شکر کن که هر دو تاتون در کنار همین در کنار هم شادین در کنار هم غمگین
متاسفم برای خیلی چیزها و خوشحالم بابت خیلی چیزهای دیگه
من میتونم یه نظر بدم من بعضی اوقا هم میگم ام اسی رو فقط کسی مثل خودش درک میکنه الان مثالشم اقا سعید که نوشته که در کنار خانمش با خیلی از مشکلات باز هم چون همدیگه رو دارن خوشحالن
ولی نمیدونم
راستش همه دکترها میگن نباید دو ام اسی با هم ازدواج کنند
یا به شرطیکه بچه دار نشوند چون شاید زنتیک در اون دخیل باشه
ولی باز هم میگن شاید یکی عود کنه اون یکی ناراحت و خلاصه نمیدونم
ولی باز هم من خودم به شخصه میگم با روحیاتی که سراغ دارم ام اسیها همدیگه رو بیشتر درک میکنند
چون از نوع خفیفش مثل خودم که اصلا کسی بویی از بیماریم بعد از دو سال و اندی نبرده و خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم چه کسانیکه به مراتب بیماریشون در حال عود یا پیشرفته� :-\
خلاصه اینم اطلاعاتیکه من داشتم� :-[
واقعا خدا رو شکر کن که هر دو تاتون در کنار همین در کنار هم شادین در کنار هم غمگین
متاسفم برای خیلی چیزها و خوشحالم بابت خیلی چیزهای دیگه
من میتونم یه نظر بدم من بعضی اوقا هم میگم ام اسی رو فقط کسی مثل خودش درک میکنه الان مثالشم اقا سعید که نوشته که در کنار خانمش با خیلی از مشکلات باز هم چون همدیگه رو دارن خوشحالن
ولی نمیدونم
راستش همه دکترها میگن نباید دو ام اسی با هم ازدواج کنند
یا به شرطیکه بچه دار نشوند چون شاید زنتیک در اون دخیل باشه
ولی باز هم میگن شاید یکی عود کنه اون یکی ناراحت و خلاصه نمیدونم
ولی باز هم من خودم به شخصه میگم با روحیاتی که سراغ دارم ام اسیها همدیگه رو بیشتر درک میکنند
چون از نوع خفیفش مثل خودم که اصلا کسی بویی از بیماریم بعد از دو سال و اندی نبرده و خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم چه کسانیکه به مراتب بیماریشون در حال عود یا پیشرفته� :-\
خلاصه اینم اطلاعاتیکه من داشتم� :-[
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار