2011/03/20, 12:29 AM
(2011/03/18, 10:30 PM)yas نوشته است: بحث ازدواج و نقد فیلمیکه به همه ماها مربوطه چون برای آینده و همه چیز ما هست و ما باید بفهمونیم که ما ام اس داریم علیل و ذلیل نیستیم ما هم ادمیم دل داریم
میدونین تو این سه سالیکه بیماریم رو از همه قایم کردم و پا به پای همه رفتم اومدم بقول بچه ها ظرف شستم این کارو کردم اون کارو کردم برا اینکه اگه یه روزی بمیرم و بعدا بگن اا فلانی هم ام اس داشت بدونن با تمام این حرفها و سخنها من بودم و دلم من بودم و خدا من بودم و خانوادم من بودم و مادرم من بودم و پدرم من بودم و ام اس
بدون هیچ آینده ای درسته هیچ مشکلی ندارم ولی بخاطر اینکه اینجا کسی فرهنگ نداره باید محکوم بشم به تنهایی گرچه خودم بیشتر ترجیحش میدم که با تنهایی در ارامش باشم تا اینکه ازدواج کنم شاید دردسرهایی داشته باشه و استرسهایی فقط و فقط بخاطر اینکه بگم روزی اینطور بود و تمام گذشته ام رو یادم بیارم که کورتون گرفتم که بیمارستان بودم که رفتم ام ار ای که امپول میزدم و ...
ولی وقتی خودم باشم و خودم به چیزهای دیگه میتونم فکر کنم من نمیگم ازدواج بده خیلیها ازدواج کردن موفق بودن و شوهرشون یا زنشون خیلی هم دوسشون دارن
من در کل دارم میگم
که بارها بارها توی این سه سال اسم این ام اس رو چطور گفتن چطور ازش میترسن خودم رو با خیلیا مقایسه کردم میبینم من چقد فرق دارم من از امپول نمیترسم به خودم میزنم و .... ولی خیلیا غش میکنن از ترس خیلیا بگی ام اس هم گرفتی ولی هیچی نیست ولی زود خودشون رو میبازن ولی ...
من با بقیه خیلی فرق دارم این شعاریکه تا حالا منو زنده نگه داشته
سلام
من هم تو خونه کسی نمیدونه ام اس دارم و دارم زندگیمو میکنم
منم تنهایی کارامو میکنم بدون این که کسی بفهمه