2011/03/06, 03:05 PM
(2011/03/04, 04:25 PM)Milo نوشته است: حالا تکلیف من که اصلا ترشی جات یا به قول شما سردی مصرف نمی کردم چیه ؟ اگر این آقاهه درست میگفت من نباید ام اس می گرفتم .من هم قبل از بیماری زیاد به خوردن ترشیجات و سردیجات علاقه نداشتم و علت رو فقط این نمیدونم.عوامل مختلفی ممکنه این بیماری رو ایجاد کرده باشه.از همه مهمتر استرسه ولی عوامل دیگه مثل امواج مغناطیسی و مواد سمی و خیلی مسائل دیگه ممکنه عامل بیماری باشن.از نظر من یه جهش ژنتیکی که بوسیله هرکدوم از این علتها بوجود بیاد باعث این بیماری میشه که شاید علت برای هر شخص با دیگری فرق داشته باشه. عامل هرچی میخواد باشه ولی واقعیتی که در مورد خود من صادقه اینه که من با خوردن شیرینی مصنوعی و چای و سردی جات دچار گزگز دست وپا میشم.به این دلیل اون رژیم رو رعایت میکنم.ممکنه کسی که درگیریش با این بیماری نوع دیگست متوجه تاثیر اونها بر بیماریش نشه.از طرفی من همه غذاهای با طبیعت سرد رو حذف نکردم.مثلا ماهی یا ماست یا بعضی دیگه که خوردنشون لازمه رو مصرف میکنم ولی همراهشون از یه غذای با طبیعت گرم یا ادویه مثل فلفل استفاده میکنم تا سردی اون رو خنثی کنه.ولی ترشیجات کلا در کتابها برای مغز مفید تشخیص داده نشده.
البته من به کار کسی کاری ندارم ، همه عاقل و بالغ اند و بدنشون رو می دونن چطوریه .
من نظری راجع به نوع مصرف غذای شما و یا بقه نمیدم
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...