2019/10/16, 10:49 PM
(2019/10/16, 09:41 PM)shirazi نوشته است: سلام دوستان خوبید؟تشکر پیشاپیش از اینکه راهنماییم می کنید و خدای نکرده نمیخام حتی با کلامم کوچکترین ناراحتی پیش بیاد فقط مجبورم صریح بگم من هیات علمی دانشگاه دولتی ام خدا را شکر و بعد از این ام اس خیلی کلافه شده ام که ازدواج کنم یا نه؟اول میدونم باید طرف مقابل بدونه من چه مشکلی دارم فرضااین حل شه از یک چیز دیگری خیلی نگرانم اینکه تا کی میتونم کار کنم 5 سال 10 سال ...چون اصلا نمیخام فشار اقتصادی را هم به خانم تحمیل کنم میخام اگه مطمئنم کارم رو میتونم تا آخر داشته باشم انجام بدم البته بحث هزینه های درمان هم یک بخش قضیه هست که آدم را سست می کنه به فرض اینکه خانم هم بتونه شغلی داشته باشه کلا نظرتون چی هست ؟ممنونم انشالله همیشه دلخوش و تندرست و پر امید باشیدسلام.اگر واقعا سالم هستید به لحاظ ظاهر و فقط چند تا پلاک غیرفعاله که باعث تمایزتون از افراد کاملا سالم میشه چرا باید شانس ازدواجو از خودتون بگیرین؟! البته قبول دارم با وجود اسم ام اس گزینه های ازدواج محدودتری وجود داره ولی به نظر من طرف مقابل اگر واقعا به شما علاقه مند باشه قبول میکنه و این از خواص عشق واقعیه .بحث دیگه ای که مطرح کردین در مورد فشار اقتصادی باید بگم همسرتون اگر خودش شاغل باشه قطعا مشکل جدی از لحاظ هزینه های درمانی نخواهید داشت ..شادو پرامید باشید.