2018/08/04, 07:26 PM
(2018/08/04, 06:57 PM)رویام نوشته است: سلام
تو رو خدااااا کمکم کنید و بهم بگید آیا من ام اس دارم؟
من چند ماه پیش یه شوک بهم وارد شد که کل بدنم یخ کرد، همش به شوهرم میگفتم من نمیخوام بمیرم، سریع رفتم درمانگاه، برام سِرُم نوشتن و وقتی زدم از اون حالته یخ بودن در اومدم، ولی بعد از اون به شدت احساس ضعف داشتم همش میخواستم دراز بکشم و کسی کاری باهام نداشتا باشه و خیلی افسرده شده بودم، الانم گاهی اوقات بدنم یخ میکنه البته نه به اون شدتی که بار اول شد،خیلییی دکترا رفتم و همشون گفتن خیالت راحت ام اس نداری، ولی من همش نگرانم، خواهش میکنم راهنماییم کنید، میگن یخ کردن بدن و افسردگی و بی حالی بدن از ام اسه
سلام چرا شما فکر میکنید ام اس دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افسردگی که خودش ی بیماری چه ربطی به ام اس داره؟ ممکنه کسی که ام اس داره افسردگی هم در ی برهه ای بگیره ولی برعکس این قضیه اصلا برقرار نیست!!!
شما اون کسایی که بهتون گفتن بی حالی از ام اسه اول بهتر بود بهتون میگفتن بی حالی از کمبود ویتامینه تا ام اس
در رابطه با یخ کردن هم من 10 سال هست که ام اس دارم ولی تاحالا بدنم یخ نکرده!!! ممکنه حالا ی نفر که ام اس داره این حالتو تجربه کرده باشه ولی اینقدر شایع نیست که بشه گفت بدنم یخ کرد پس من ام اس دارم
ولی هنوزم سوالی که دارم اینه که چرا فکر میکنید ام اس دارید وقتی دکتر میگه ندارید؟ دکتر که داشته باشید شوخی نداره که بگه نه خیالتون راحت ام اس ندارید
باید کاری کنی، آروم بگیرم