2011/02/23, 01:44 PM
براي همينم هست كه بچه هاي ام اسي خيلي بايد بگردن تا بتونن شريك زندگيشون رو پيدا كنن. اينكه خيلي از دوستان اينجا تاكيد دارن دو ام اسي با هم ازدواج كنن و خيلياشون هم از روي تجربه زندگي شخصيشون اين حرف و ميزنن دقيقا به اين دليله كه بحث ازدواج فراتر از يه رابطه دوستانه است و بحث زندگي مشترك 30 40 ساله سرشار از پستي و بلنديه. پس وقتي شور و احساسات اوليه فرو نشست دو طرف برمي گردن به ابتداي مسير و فكر مي كنن كه چي شد و اگه اون موقع تصميماتشون در شرايط عاقلانه گرفته شده باشه شايد لااقل ذره اي انصاف ته دلشون بمونه كه من تصميم رو خودم گرفتم و فرصت فكر كردن داشتم و طرفم منو تحت فشار نذاشت.
شما با حميد بودي و اين اتفاق افتاد مطمئنم اگه قبل از اينكه شما بيايد حميد ام اس مي گرفت همون اول بهتون مي گفت.
درسته چه دختر چه پسر گناهي ندارن كه ام اس گرفتن اما بالاخره اين شرايطي هست كه بايد بپذيرن و به طرف مقابلشون هم حق بدن كه اون هم تو حالت عادي بتونه اين شرايط رو بپذيره.
يكي از دلايلي كه بحث تغيير ديد جامعه به اين بيماري بود همين مسئله بود كه آگاهي مردم بالا بره و بدونن ام اس چيه.
مطمئن باشين من اينو از ته دلم ميگم چون همتون منو ميشناسين اگه طرف مقابل آدم خوبي باشه و لياقت شما رو داشته باشه اگه تو همون جلسه اول هم بهش بگين فكر نكرده و تحقيق نكرده جواب نميده و حتما روي اين قضيه فكر مي كنه. حالا چه دختر باشه چه پسر نمونه اش هم تو همين سايت داشتيم
شما با حميد بودي و اين اتفاق افتاد مطمئنم اگه قبل از اينكه شما بيايد حميد ام اس مي گرفت همون اول بهتون مي گفت.
درسته چه دختر چه پسر گناهي ندارن كه ام اس گرفتن اما بالاخره اين شرايطي هست كه بايد بپذيرن و به طرف مقابلشون هم حق بدن كه اون هم تو حالت عادي بتونه اين شرايط رو بپذيره.
يكي از دلايلي كه بحث تغيير ديد جامعه به اين بيماري بود همين مسئله بود كه آگاهي مردم بالا بره و بدونن ام اس چيه.
مطمئن باشين من اينو از ته دلم ميگم چون همتون منو ميشناسين اگه طرف مقابل آدم خوبي باشه و لياقت شما رو داشته باشه اگه تو همون جلسه اول هم بهش بگين فكر نكرده و تحقيق نكرده جواب نميده و حتما روي اين قضيه فكر مي كنه. حالا چه دختر باشه چه پسر نمونه اش هم تو همين سايت داشتيم
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن