2017/12/26, 12:44 AM
(2016/06/18, 09:50 AM)sara.i نوشته است: سلام دوستان
من مدتی تقریبا طولانی هست که به طور مداوم از نفس سنگین و درد قفسه رنج میبرم همش فکر میکنم یه فشار سنگین داره به قفسه سینه ام وارد میشه و نفس کشیدن واقعا برام سخت میشه گاهی هم آنچنان تیر میکشه که اگر دراز کشیده باشم نمی تونم از جا بلند بشم ،سنگینی و سستی دست و پا هم دارم حس میکنم خیلی خیلی کم هم چشمام تار شده و تقریبا به صورت مداوم سرگیجه و تهوع دارم توی صورتم قسمت فک پایین خیلی درد دارم و الان چند روزی هست خارش پوستم وحشتناک زیاد شده دست چپم رو اینقدر می خارونم که تمام پوستم ملتهب و قرمز میشه اینا معنای یه حمله رو میده ؟؟؟؟خواهشا راهنماییم کنید خیلی ممنون
منم بعضی وقتا احساس فشار و سنگینی تنفس و تیرکشیدن قلب رو دارم... ی دایره نورانی کوچیکم از چشم چپم بیشتر که ۲ بار بر اثر حمله تیره و تار شد رد میشه، همین یکی دو روزپیشم بعد تزریق سینووکس ی درد عجیبی از عصب دندونای سمت چپم میزد به چشم و گیج گاهم طوری که از خواب می پریدم و حالت تهوع و سرگیجه ام داشتم و همینطور خارش پوستم که با استرس ایجاد میشه و آکنه های استروییدی که متخصص پوست پارسال رفتم گفت بعلت داروهایی که رو سیستم ایمنی اثر میذارن مثل اینترفرونهاست...
ولی به دکترم بگم میگه ربطی نداره و از عوارض دارو نیست هیچکدوم

آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...