2016/12/05, 04:37 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/12/05, 05:36 AM، توسط m.a.solhjoo.)
من ام اس دارم مثل بقیه شما ها ولی هیچ وقت با یک فرد غیر ام اسی ازدواج نمی کنم، اینم یکی دیگه از اون چیزایه که ام اس تو من تغییر داد...
که دیگه هیچی فردا طرف هروقت هرچی شد برگرده هی بکشه تو رویه ادم که تو مریضی چپ راست منت بذاره سرم!!!(منظورم همه افراد نیست)
عشق راسته، دوست داشتن راسته اما انسان همیشه انسانه، و همه چی براش اولش قشنگه، ولی بعدش اروم اروم اونقدر عادی میشه براش که ما مریضیم هی استرس میکنه تو جونمون. و از طرفی تا کسی خودش خدایی نکرده به این وضع دچار نشه قادر به درکش نیست حالا هرچه قدر هم که عاشق باشه.
من با کسی ازدواج می کنم که مثل خودم ام اسی باشه تا راحت همو درک کنیم.
اگر هیچ کسی حاظر نشد ترجیح می دم تا اخر عمر تنها باشم اگر هم روزی پاهام از حرکت افتاد دست کم بی منت رو دستم راه میرم.
که دیگه هیچی فردا طرف هروقت هرچی شد برگرده هی بکشه تو رویه ادم که تو مریضی چپ راست منت بذاره سرم!!!(منظورم همه افراد نیست)
عشق راسته، دوست داشتن راسته اما انسان همیشه انسانه، و همه چی براش اولش قشنگه، ولی بعدش اروم اروم اونقدر عادی میشه براش که ما مریضیم هی استرس میکنه تو جونمون. و از طرفی تا کسی خودش خدایی نکرده به این وضع دچار نشه قادر به درکش نیست حالا هرچه قدر هم که عاشق باشه.
من با کسی ازدواج می کنم که مثل خودم ام اسی باشه تا راحت همو درک کنیم.
اگر هیچ کسی حاظر نشد ترجیح می دم تا اخر عمر تنها باشم اگر هم روزی پاهام از حرکت افتاد دست کم بی منت رو دستم راه میرم.
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا كن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا كن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان