2016/09/23, 06:07 PM
هر کسی ممکنه به نوعی خوراکی حساسیت داشته باشه و یا بهش نسازه، خودش میتونه تشخیص بده که کمتر بخوره یا اصلا نخوره .
ولی این که برای همه بدون توجه به تفاوت طبع یا سوخت و ساز بدن ، نسخه یکسانی بپیچن ، درست نیست.
چند وقت پیش یکی برام توضیح داد که حساسیت به لاکتوز شیر هم با خوردن شیر به همراه چیزی مثل عسل یا... از بین میره ( البته علت علمیش رو یادم نیست ) ، همین مساله هم میتونه در مورد خوردن غذاهای دارای طبیعت گرم و سرد صادق باشه . سردی ها و گرمی ها در فصل های مختلف میتونن در کنار هم خورده بشن و حد و اندازه ش رو بدن هر فردی تعیین میکنه. همه با هم یکسان نیستن.
قدیمی ها ماست رو برای رفع سردی با نعنا ، فلفل ، شیره ، عسل و .... میخوردن.
شیرگاو فقط سرده ،ماست و لبنیات گوسفندی دیگه مشکل سردی رو نداره.البته کمتر و گرونتره چون گوسفند لابد کمتر از گاوه تعدادش تو کشورمون !
ولی این که برای همه بدون توجه به تفاوت طبع یا سوخت و ساز بدن ، نسخه یکسانی بپیچن ، درست نیست.
چند وقت پیش یکی برام توضیح داد که حساسیت به لاکتوز شیر هم با خوردن شیر به همراه چیزی مثل عسل یا... از بین میره ( البته علت علمیش رو یادم نیست ) ، همین مساله هم میتونه در مورد خوردن غذاهای دارای طبیعت گرم و سرد صادق باشه . سردی ها و گرمی ها در فصل های مختلف میتونن در کنار هم خورده بشن و حد و اندازه ش رو بدن هر فردی تعیین میکنه. همه با هم یکسان نیستن.
قدیمی ها ماست رو برای رفع سردی با نعنا ، فلفل ، شیره ، عسل و .... میخوردن.
شیرگاو فقط سرده ،ماست و لبنیات گوسفندی دیگه مشکل سردی رو نداره.البته کمتر و گرونتره چون گوسفند لابد کمتر از گاوه تعدادش تو کشورمون !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد