فکر کنم اونایی که ام اسم ندارن این مشکل و دارند به عدالت رسیدن دهه شصتیا اینجوری شد پول نداشته باشی خونه نداشته باشی ...ویلای شمال... ساسی مانکن پروداکشن..حالا اونایی که سالمن چی میگن
(2016/02/20, 12:18 PM)majid1 نوشته است:(2016/02/20, 10:29 AM)یه غریبه نوشته است: من حرفم فقط يه چيزه. همه رو با يه چوب نزنيد.
(2016/02/20, 07:17 AM)majid1 نوشته است: فقط در یه صورت یه فرد سالم میاد با یه بیمار ام اس زندگی میکنه اونم اینه ک اون بیمار ام اس پولدار باشه ، پول دوای هر دردیه.
من ازدواج نكردم ولى ميدونم اگه يه روز طرز فكرم اينطورى بشه هيچوقت قرار نيست ازدواج كنم. يكم مثبت نگاه كردن گاهى بد نيست! من زوجى كه فقط يكيشون ام اس داره زياد ميشناسم. خبرى از پول آنچنانى هم نبوده. پول همه چيز نيست.
والا من خودم با دوتا دختر که از نزدیک باهاشونم رابطه خیلی نزدیک هم داشتم و دیدم ک به همه چیز بدبین شدم اولیش که عشقی بود که از بچگی با هم آشنا بودیم و ب محض اینکه تشخیص ام اس و برای من دادن همچین شیک و مجلسی از زندگیم رفت بیرون ک خودمم نفهمیدم چطوری رفت ولی من حق و بهش دادم که این فرد سالمه و نمیتونه ی بیمار ام اس و درک کنه بخاطر همینم بهش اصرار نکردم ک برگرده ، وقتی هم که با ی دختر خانم ام اس آشنا شدم و فهمیدیم ک همدیگه رو دوست داریم خوشحال شدم و پیش خودم گفتم این دیگه همدردم هست و کلا شرایط همدیگه رو میتونیم درک کنیم ولی اونم از وقتی فهمیده پول ندارم کلا اخلاقش فرق کرده نه به اون روزهای اول ک دائم تریپ لاو با من میریخت نه به اینکه شاید یه دو ماهی میشه که اصلا ازش خبری ندارم پس من به این نتیجه رسیدم ک یه بیمار ام اس تا پول فراوون نداشته باشه نباید حرف ازدواج بزنه.
البته امیدوارم کسی از حرف من ناراحت نشه من تجربه شخصی خودم و گفتم ، ب همین خاطرم تصمیم گرفتم ب ازدواج حتی فک نکنم.
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..