2016/02/28, 11:59 PM
(2016/02/27, 09:18 PM)اهورا نوشته است:(2016/02/27, 08:46 PM)سمیرا67 نوشته است: منم با حرف یه غریبه موافقم نباید همه رو با یه چوب روند.باید از آدما به اندازه تحملشون انتظار داشت کاسه صبر خیلی ها زود لبریز میشه
بله حرف شما درسته پس باید درست انتخاب کرد ببینین من به یه نفر گفتم من ام اس دارم گفت خیلی ازش نمیدونم.از شرایط خودم براش گفتم از حمله ای که داشتم وام اس من تشخیص داده شد از دارویی که دارم استفاده میکنم گفت خب تا اینجاش که ترسناک نیست.گفتم ممکنه پیش بیاد بیماری من بیناییم رو کم کنه یا برای زمان محدودی نابینا کنه بعد من باید کورتن درمانی کنم وانشاالله دیدم برمیگرده یکمی فکر کرد وگفت من ام اس ندارم ولی چند روز پیش یه شیشه تو آتیش شکست نزدیک من وهردوتا چشم من آسیب دید که دکتر گفت شانس آوردی کمی اونطرف تر خورده بود از جفت چشمات کور میشدی ودیگه برگشت هم نداشت .گفتم شاید ام اس حرکت منو کند کنه برای مدتی دچار مشکل کنه حتی ویلچر نشین کنه جوابش این بود آدم سالمم تصادف میکنه قطع نخاع میشه شما تو هربار مشکلی که براتون پیش بیاد امید برگشتم با درمان هست اما آدمای سالم ممکنه اینارو تجربه کنن اونم بدون برگشت حرفاش قشنگ ومنطقی اما از هرکسی هم انتظار این برخورد نمیره
به اندوه خود لبخند بزن...