2011/02/05, 07:54 PM
(2011/02/04, 08:38 PM)MAHDI نوشته است: من فکر کنم این عقیده شخصی باشه. هستن آدمایی که می تونن یه کسی مثله مارو درک کنن حتی وقتی ام اس ندارن. همه چیز بستگی به تقدیر داره که فردی که روبه روی شما قرار می گیره کی باشه. صبر لازمه و امید به اینکه وجود داره این آدم. نمیگم دو ام اسی کناره هم نمی تونن خوشبخت بشن که قطعا اگه تفاهم باشه و عشق می تونن. اما اینکه بگیم حتما باید یه ام اسی باشه که مارو درک کنه اینطور نیست
سلام ...
بله ، کاملاً این یک نظر شخصی بنده بود. وی من از شما سوال دارم : می خواستم بدانم شما وقتی تا حالا تشنه نشده باشی چطور می توانی ادعا کنی یک تشنه را به طور واقعی درک می کنی. اگر تا بحال گرسنگی نکشیده باشی چطور می توانی یک گرسنه را بطور واقعی درک کنی که الان آنها چه حالی دارند(گرسنه و تشنه).
یکی از مشترکات ادیان های الهی روزه است البته با یکسری تفاوت ها ما بین آنها. خداوند برای این فریضه (طبق اظهارات عالمان ادیان های الهی) دلایل های مختلفی ذکر کرده است که یکی از آنها درک انسانها گرسنه و تشنه است.
سوال بعدی من از شما این است کسی که تابحال عاشق نشده باشد چطور می تواند یک کسی که از عشق ضربه دیده را درک کند. هر چقدر بگوید درکت می کنم.
لازم دانستم چند ضرب المثل را اینجا بیاورم
از دهن نخورده بگیر بده به خورده.
یه سوزن بخودت بزن یه جوال دوز به رفیقت.
با حلوا حلوا دهن شیرین نمی شود.
و خیلی ضرب المثل دیگر که الان حضور ذهن ندارم که در صورت تمایل می توانم برایتان ارسال کنم.
کسی که تابحال حمله به اون دست نداده چطور می تواند درک کند ، هر چقدر هم سعی کند نمی تواند این کار را بکند چون این درد را نچشیده است.
کسی که غذا را نچشیده چطور می تواند شوری یا شرینی را تشخیص دهد.
همان طور که شما می دانید بدترین چیزی که برای ما وجود دارد استرس و ناراحتی است (دکتر به من گفته می توانی با کنترل استرس و ناراحتی تا 70% با بیماری مقابله کنی ).
و یکسری دلایل دیگر که در صورت تمایل می توانم برای شما عنوان کنم
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.