2011/02/04, 03:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/02/04, 03:41 PM، توسط h.kakavand.)
(2011/01/27, 09:48 PM)sara shokolat نوشته است: نمیدونم شاید.اما خیلی امیدوارو پر انژی بوداااااااااااااااااااااااااااا
فرضیه اول : اونی که از الان تو را باور ندارد بعداً می خواهی در مشکلات با او چکار کنی.
فرضیه دوم : اگر فرضیه اول اشتباه باشد ، ببخشید انگار این آقا اینقدر دروغ شنیده و یا خودش دروغگو هست که حرف راست باورش نمی شه.
فرضیه سوم : اگر فرضیه دوم غلط باشد می توان گفت این آقا توان روبرو شدن با مسایل سخت را ندارد.
فرضیه چهارم : اگر فرضیه سوم غلط باشد می توان گفت این آقا می خواهد فقط به شما برسد اطلاً واقع بین نیست که به نظر من که یک پسر هستم اینجور پسرها برای زندگی مشترک بسیار خطرناک هستند(عامیانه یعنی کلش داغ است)
(2009/07/14, 05:44 PM)sima نوشته است: سلام بر عزيزان جان
به نظر من چون اين بيماري اکثر مواقع گريبان جوانان که شايد اکثريتقريب به اتفاق در سن ازدواج باشند را مي گيرد
بهتر ديدم که بخشي هم داشته باشيم که در آن نظرات و عقايد نوشته بشه و مسائلي را که در اين مورد براي همديگر پيش آمده باهم در ميان بگذاريم
از آنجايي که بيشتر ما در مطرح کردن بيماريمان با ديگران مشکل داريم در اين مورد بحراني هم بيشتر از مواقع ديگر فکر مان را به خودش مشغول مي کند که آيا اين مسئله را با طرف مقابل در ميان بگذاريم يانه؟
اگر نگوييم درست نيت و در آينده ممکن است مشکل زا شود
اگر بگوييم از آنجاييکه مردم م بسيار فهميده هستند به احتما زاد پا پس مي کشند
و به اين ترتيب اين فرشته ها شايد مجبور شوند تا هميشه بي مونس و همدم بمانند
شايد به نظر بعضي ها من جمله خود من اين مسئله مهم نباشه ولي� � � � � � �
ولي
اين واقعيت را بايد باور کرد که هميشه خانواده در کنار آدم نيست
سیما جان من به عنوان یک مبتلا اصلا موافق با ازدواج نیستم چون طرف مقابل هرچه سعی کند که ما را درک نمی تواند چون باید این درد را داشته باشد تا بتواند درک کند. اگر قرار باشد ازدواجی انجام شود بنظر من باید بین دو ام اسی باشد.
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.