(2015/10/14, 01:53 PM)paeeze نوشته است: یه حساب سر انگشتی نشون میده ازدواج برای امثال ما میتونه استرس رو چنننندین برابر کنه!
من دلیل اینکه 5 سال از ام اسم گذشته و خدا رو شکر خیلی خوب این مسیر رو طی کردم دور کردن استرس از خودم بوده.
برای ازدواج علاوه بر خود فرد چون اینجا ایرانه و خانواده ها هم سهم زیادی در زندگی آدما دارن یا باید به خانواده طرف گفت یا اینکه بعدا متوجه میشه ، در هر دو حالت یه استرس مضاعفی برای فرد پیش میاد.
از طرفی یه سری از بچه ها طرفدار این فکر هستن که انقددددرررر باید خوب باشیم بالا باشیم حالا از نظر اخلاقی، تحصیلات، موقعیت اجتماعی و کاری که این ضعفمون دیده نشه، مخالفم با این دید.
حقیقتش اینه این مورد هم خودش در افزایش استرس دخیله و ما باید قبول کنیم نمیتونیم مثل یه ادم عادی فوق العاده پر کار فوق العاده پر جنب و جوش و باشیم چون خستگی میاره و به مرور زمان انرژی فرد بیمار به تحلیل میره( چه انرژی جسمی و یا روحی )، حالا این گفته ی من هم یه سری مخالف داره به هر حال ولی خودشون بیان قضاوت کنن که آیا هر وقت که اومدن با یه دست چندین هندونه بردارن حمله نداشتن؟!
این یه حقیقته و لزومی هم نداره مثلا ما قهرمان فلان شاخه ورزشی باشیم یا تو کارمون انقدر سختی بکشیم که مراحلی که 10 سال طول میکشه طی دوسال طی کنیم یا مثلا فلان دانشگاه بریم و انقدر فشار درسی زیادی رو تحمل کنیم که در طول سال مثلا 10 تا مقاله ژورنال بنویسیم تا بعدا تو چشم ملت فرو کنیم که ما می توانیم! اخه به چه قیمت!
بهتر نیست همونطور که هستیم خودمون رو قبول کنیم و راه بیایم با خودمون و تواناییامون؟!
برای ازدواج هم هر وقت خودم به نتیجه خوبی رسیدم میام اینجا توضیح میدم ولی مشکل ازدواج محدود به ما نیست و همه ی جامعه درگیرشن که دلایل زیاااادی داره که همه میدونن!
کاملن سنجیده سخن گفتی.
برای افراد ی که ام اس ندارن هم ازدواج یه چیز سنگینی شده این روزها.
همه ی ما سعی می کنیم که در "نظر اخلاقی، تحصیلات، موقعیت اجتماعی و کاری " عالی باشیم که ضعفامون دیده نشه. ضعف می تونه هرچی باشه (مثلن من که مو ندارم روی زیبایی های درون کار می کنم).
خیلی ها زندگی آروم رو می پسندن. بنابرین جنب و جوشها و فعالیتهای الکی ای که بقیه دخترا دارن، برای بسیاری اصلن جالب نیست!
در مورد ازدواج هم ایمان دارم---همچون بسیاری---که امری است الهی. همون چیزی که خیلی ها بهش "قسمت" می گن. کاری که ما باید بکنیم، فقط صبر و تقواست. قرآن می گوید فاصبر لحکم ربک فانک باعیننا (صبر کن برای حکم پروردگارت، همانا تو زیر نظرمان هستی--ما مراقبتیم.)
یا پیشوایان دینی در غرب میگن "There's a set time". ینی خداوند زمان این اتفاق(ازدواج) رو در تقویمت مقرر کرده حتی بدون یک ثانیه تاخیر در رویداد آن.
می تونه فردا ساعت 6 عصر باشه، می تونه 6 ساله دیگه باشه. نمی دونیم، فقط ایمان داریم که این زمانش خواهد رسید.
من دلم رو،
به بازاری نمی برم که خریدار نداره
به بازاری نمی برم که خریدار نداره