2015/06/23, 02:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/06/23, 03:07 PM، توسط مهناز اسدی.)
(2009/07/16, 01:53 PM)fariba نوشته است: سلام .منم معتقدم که باید قبل از ازدواج به طرف این مساله رو گفت.و این رو هم میدونم گفتنش به قیمت این تموم میشه که طرف بره و پشت سرشو هم نگاه نکنه.به نظر من تنها در صورتی طرف این مساله رو میپذیره که به خاطر رابطه دوستی قبلی با دختر خانمه و به خاطر شناختی که از اون پیدا کرده متوجه بشه که ام اس مشکل بزرگی نیست.در غیر اینصورت میره سراغ یه مورد ایده التر.
وخلاصه کلام اینکه من خودم رو مساله ازدواج خط کشیدم.
با سلام
منم کاملا موافقم کسی که نتونه تو ذهن خودش این مریضی رو حلاجی کنه پس نمیتونه شریک زندگی باشه گرچه شریک زندگی ما باید یه آدم جسور و با اعتماد به نفس باشه که در شرایط حساس همدم و کمک باشه نه با شنیدن این موضوع کنار بکشه چون خدایی نکرده ممکنه واسه هر انسانی پیش بیاد و این بیماری انتخاب هیچ کدوممون نبوده البته اول باید خودمون باهاش کنار بیایم بعد از بقیه انتظار درک داشته باشیم با ارزوی سلامتی تک تکتون
(2015/06/20, 05:32 PM)arezooo82 نوشته است:(2015/06/14, 11:25 AM)kohedard نوشته است:(2015/06/07, 04:08 PM)arezooo82 نوشته است:یعنی منم ازدواج کنم خدا بهم خانه و ماشین میده؟ متاسفانه همه مثل شما نیستن من که به هرکی گفتم ازدواج اولش ازم خانه و ماشین خواست(2015/05/30, 09:20 PM)ehsank نوشته است:(2015/05/30, 08:33 PM)رضا ا نوشته است: سلام من خانومم ام اس داره و معلوله یه چیز میگمم گوش بگیر اگر پول داری باهاش ازدواج کن اگر نه نه خودت اذیت کن نه اون دختررو .تو جامعه ما حرف رو پول میزنه نه علاقه من دارم ماهی 1200000 پول دارو وماهی 500000 پول پرستار میدم اگر با علاقه بری در داروخانه هیچی بهت نمیدن میگن پول بده..
ممنونم از روشنگریت. یکی از بهترین جواب ها رو دادی! من پول زیادی ندارم. راستش یه مسئله خصوصی هم داشتم که بهت پیام دادم نظرت رو بپرسم. ممنون میشم جواب بدی.
حذذذذذذذذذففففففففف شد!!!!!
عشق کار نازکان نرم نیست
عشق کار پهلوان است ای پسر (مولانا)
هیچوقت انسانیت خودتون رو با پول نسنجید.هیچوقت...اگه واقعا بهش علاقه دارید،مطمئنم که هییییچ چیزی منصرفتون نخواهد کرد! اگرم ندارید که هیچی.همسر من وقتی اومد خواستگاریم حتی صد هزار تومن هم پس انداز نداشت! اما الان بعد از گذشت 5 ماه خونه هم خرید.ماشینم خرید.چون خدا به قلب پاکش داد اینارو...واقعا معجزه شد که یهو اینهمه پول اومد دستش...اینجا خدا یکبار دیگه به ما گفت که من کنارتونم...عشق پاک باشه بقیش حله....دعای یه ام اسی،معجزه میکنه! یادتون نره!!
به یه ام اسی بگید ازدواج،مطمئن باشید ازتون خونه و ماشین نمیخواد.چون میدونه چیزای مهم تر از این وجود داره.....اینم از شخصیت خاص ما ام اسی هاست..
فقط یه چیزی بگم اگر فکر میکنی کم میاری و میری اگر قصد موندن نداری پس از الان برو چون ضربه ای که اون موقع بهش میزنی بدتر از تنها بودن اون خانمه