2015/06/20, 05:32 PM
(2015/06/14, 11:25 AM)kohedard نوشته است:(2015/06/07, 04:08 PM)arezooo82 نوشته است:یعنی منم ازدواج کنم خدا بهم خانه و ماشین میده؟ متاسفانه همه مثل شما نیستن من که به هرکی گفتم ازدواج اولش ازم خانه و ماشین خواست(2015/05/30, 09:20 PM)ehsank نوشته است:(2015/05/30, 08:33 PM)رضا ا نوشته است:(2015/05/30, 01:19 PM)ehsank نوشته است: من در فکر ازدواج با دخترخانمی هستم که ام اس داره. البته هنوز به خودش چیزی مطرح نکردم و شاید خودش داره اینو می خونه.
اما از دو چیز می ترسم: یکی اینکه وضعیت جسمی او به حدی برسه که از انجام کارهای شخصی اش هم باز بمونه. ینی نیازمند مراقبت پیدا کنه. در این صورت از بنیه ی من فراتر میره کار.
دوم اینکه خودم به لحاظ روحی کم بیارم...
آیا کسی تجربه ی مشابهی داشته؟
سلام من خانومم ام اس داره و معلوله یه چیز میگمم گوش بگیر اگر پول داری باهاش ازدواج کن اگر نه نه خودت اذیت کن نه اون دختررو .تو جامعه ما حرف رو پول میزنه نه علاقه من دارم ماهی 1200000 پول دارو وماهی 500000 پول پرستار میدم اگر با علاقه بری در داروخانه هیچی بهت نمیدن میگن پول بده..
ممنونم از روشنگریت. یکی از بهترین جواب ها رو دادی! من پول زیادی ندارم. راستش یه مسئله خصوصی هم داشتم که بهت پیام دادم نظرت رو بپرسم. ممنون میشم جواب بدی.
حذذذذذذذذذففففففففف شد!!!!!
عشق کار نازکان نرم نیست
عشق کار پهلوان است ای پسر (مولانا)
هیچوقت انسانیت خودتون رو با پول نسنجید.هیچوقت...اگه واقعا بهش علاقه دارید،مطمئنم که هییییچ چیزی منصرفتون نخواهد کرد! اگرم ندارید که هیچی.همسر من وقتی اومد خواستگاریم حتی صد هزار تومن هم پس انداز نداشت! اما الان بعد از گذشت 5 ماه خونه هم خرید.ماشینم خرید.چون خدا به قلب پاکش داد اینارو...واقعا معجزه شد که یهو اینهمه پول اومد دستش...اینجا خدا یکبار دیگه به ما گفت که من کنارتونم...عشق پاک باشه بقیش حله....دعای یه ام اسی،معجزه میکنه! یادتون نره!!
به یه ام اسی بگید ازدواج،مطمئن باشید ازتون خونه و ماشین نمیخواد.چون میدونه چیزای مهم تر از این وجود داره.....اینم از شخصیت خاص ما ام اسی هاست..
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..