2015/05/23, 07:59 PM
شاید از بعضی حرفام بعضی ها خوششون نیاد اما خب من برخلاف اینکه فکر نمیکردم دیگه نظری بنویسم اما مینویسم
اگه نظم رو بهم میزنه حذف بشه
یه خسته نباشید محکم به شماها
من اهواز دیدار گذاشتم و شاید یه اپسیلون بفهمم که چقدر زحمت کشیدن برای سفر و نمایشگاه و..
قبلا سینا هم گفته بود که حمید مشتاقه برای دیدار گذاشتن...
من که از تنها سفری گه با سایت ام اس سنتر داشتم خاطرات خوبی در ذهن دارم و یادم نمیره زحماتی که حمید و سمیرا و سجاد و حدیث برام کشیدن اما یکی از همسفرهام با برخوردش روی یه ماجرا درمورد سفر داغونم کرد،بدتر از قبل شدم و با تمام تلاشم هنوزم حالم مثل سفر مشهد نشده
خودت میدونی کی هستی و هرگز برای این سفر ازت تشکر نمیکنم
من نباید درمقابل دروغهای امثال ایشون اینقدر حساسیت بیخودی بخرج بدم که دو حمله برام داشته باشه.پس مشکل از خودمه
حمید جان من یکی از انگیزه هام برای بهبودی همینه که با سایت بیام سفر و خوب باشم
بعضی ها خیلی به این سفرها دل خوش کردن.امیدوارم به فکر دل اونا هم باشین
اگه نظم رو بهم میزنه حذف بشه
یه خسته نباشید محکم به شماها
من اهواز دیدار گذاشتم و شاید یه اپسیلون بفهمم که چقدر زحمت کشیدن برای سفر و نمایشگاه و..
قبلا سینا هم گفته بود که حمید مشتاقه برای دیدار گذاشتن...
من که از تنها سفری گه با سایت ام اس سنتر داشتم خاطرات خوبی در ذهن دارم و یادم نمیره زحماتی که حمید و سمیرا و سجاد و حدیث برام کشیدن اما یکی از همسفرهام با برخوردش روی یه ماجرا درمورد سفر داغونم کرد،بدتر از قبل شدم و با تمام تلاشم هنوزم حالم مثل سفر مشهد نشده
خودت میدونی کی هستی و هرگز برای این سفر ازت تشکر نمیکنم
من نباید درمقابل دروغهای امثال ایشون اینقدر حساسیت بیخودی بخرج بدم که دو حمله برام داشته باشه.پس مشکل از خودمه
حمید جان من یکی از انگیزه هام برای بهبودی همینه که با سایت بیام سفر و خوب باشم
بعضی ها خیلی به این سفرها دل خوش کردن.امیدوارم به فکر دل اونا هم باشین
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد