2015/01/07, 01:48 PM
سلام من کارشناس ارشد حقوق و وکیل هستم. بر خلاف تصور اکثر مردم در موردی که زوج وکالت بلاعزل حق طلاق می دن حق طلاقشون ساقط نمی شه چون حق طلاق مرد از مواردی است که قابل اسقاط نیست مثل حق حضانت و درج این شرط در شروط ضمن عقد تفاوتی با وکالت خارج ندارد چرا هر دوی این اسناد رسمی محسوب میشن. تنها مزیت گرفتن وکالت در طلاق برای زوجه کوتاه شدن پروسه طلاقه و در این موارد که زن با استفاده از این حق درخواست طلاق می کنه میگن باید کل یا مقداری از مهریه رو بذل کنی که البته در این مورد قانونی وجود نداره و دادگاه ها سلیقه ای عمل می کنن.
در مورد گرفتن اقرارنامه کتبی در دفاتر اسناد راه کار خوبیه ولی توجه داشته باشید که ما تو چه جامعه ای با فرهنگ خاص زندگی میکنیم و شاید گفتن این حرف باعث ایجاد کدورت بشه ولی توصیه میکنم چند نفر شاهد داشته باشین که موضوع بیماری رو به آقا گفتین مثلا با دکترتون هماهنگ کنین که بگن بهتره مواردی که گفتم رو بنویسید و هر سه امضا کنیم من خودم این موضوع رو به دکترم گفتم و ایشون قبول کردن جالب اینجاست که بعدا گفتن برای بیمارای دیگه هم از این راهکار استفاده میکنن.
در مورد گرفتن اقرارنامه کتبی در دفاتر اسناد راه کار خوبیه ولی توجه داشته باشید که ما تو چه جامعه ای با فرهنگ خاص زندگی میکنیم و شاید گفتن این حرف باعث ایجاد کدورت بشه ولی توصیه میکنم چند نفر شاهد داشته باشین که موضوع بیماری رو به آقا گفتین مثلا با دکترتون هماهنگ کنین که بگن بهتره مواردی که گفتم رو بنویسید و هر سه امضا کنیم من خودم این موضوع رو به دکترم گفتم و ایشون قبول کردن جالب اینجاست که بعدا گفتن برای بیمارای دیگه هم از این راهکار استفاده میکنن.