2014/10/10, 07:45 PM
آقا داروی بومی رو فرض کنیم اکتشافات خانم فیروزی ، یا آقای احمد رجبی و یا آقای میلاد ویسمه ای باشه....
تشخیص ام اس با یک آزمایش خون ممکنه؟
ویتامین D من طبیعیه ولی ام اس دارم
چند نفری رو بررسی کردم با ویتامین D پائین و ام اس هم ندارن
اینها احتمالاته و فراوانی ام اسی هایی که کمبود ویتامین D دارن بیشتره که رو ویتامین D دارن مانور میدن. ویتامین D از ویتامینهای محلول در چربیه و خوردن اون باید روی حساب و دقیق باشه. اضافه اون در بدن تجمع پیدا میکنه و مضر هست . در صورتی که ویتامینهای محلول در آب (مثل ویتامین C) از بدن دفع میشه.
تشخیص ام اس با یک آزمایش خون ممکنه؟
نقل قول: کمبود ویتامین D در بروز بیماری ام اس تاثیر دارد و با انجام یک آزمایش خون می توان تشخیص داد که فرد به بیماری ام اس مبتلا هست یا خیر.
ویتامین D من طبیعیه ولی ام اس دارم
چند نفری رو بررسی کردم با ویتامین D پائین و ام اس هم ندارن
اینها احتمالاته و فراوانی ام اسی هایی که کمبود ویتامین D دارن بیشتره که رو ویتامین D دارن مانور میدن. ویتامین D از ویتامینهای محلول در چربیه و خوردن اون باید روی حساب و دقیق باشه. اضافه اون در بدن تجمع پیدا میکنه و مضر هست . در صورتی که ویتامینهای محلول در آب (مثل ویتامین C) از بدن دفع میشه.
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........