2014/09/24, 09:05 PM
(2014/09/22, 12:01 PM)negarrrr نوشته است: مرسی پائیزان جان . نه دکترم نگفته رفتم طب سنتی که الان فقط داروی گیاههی میخورم و داره بیماریمم کنترل میشه دکتر سنتی ام هم خیلی مطرح و شناخته شده نیس و دوست هم نداره شناخته شده بشه و کلا ترجیح میده روی ام اس کار نکنه چون به گفته خودش خیلی کار دشواری هست کلا روی 3 - 4 تا ام اس کار میکنه که یکیشونم به کل دکترش گفته که دیگه داروهاشم مصرف نکنه و خدارو شکر درمان شده.به هر حال خیلی دوس دارم بچه دار شم فقط میترسمخواهش میکنم نگار جان
اینو بدون که بیماریه همه مثه هم نیست.اولِ بیماریم ده سال پیش رفتم تهران طب سنتی.کمی کمک کرد و من بعد از چند ماه ولش کردم.یکی از آشناهامون همین موسسه رو قبل از من میرفت و با این طب، سینوکسشو قطع کرده بود اما حالش خوب بود (البته چندین ساله ازش بیخبرم)
من همون اول بیماریم هم وضعیتم مثل قبل از بیماریم نبود
...
طب سنتی مغایرتی با داروهای ام اس نداره.برین پیش یه دکتر صاحب نظر براتون ام آر آی بنویسه.ببینین بهتر شدین نسبت به ام آر آی قبلی یا چی؟ اون دکتره بهتون میگه چیکار کنین
کسی رو میشناسم حالش خوبه میتونه از کوه بره بالا مقداری، و خیلی پیاده روی کنه.الان من با اصرار فرستادمش پیش یه فلوشیپ ام اس و اون برای این بیمار ربیف نوشت!
یه دکتر باسواد و مطمئن انتخاب کن و حرفشو گوش بده
الان که مهم نیست، آیندت مهمه.الان باید با احتیاط حرکت کنید و به ضرر خودت کاری نکنی نگار خانم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد