2014/08/29, 12:47 AM
(2014/08/28, 10:47 PM)paeazan نوشته است:(2014/08/28, 11:12 AM)nasimmm نوشته است:من فکر میکردم اطلاعات چندانی در مورد ام اس ندارین که گفتم خودتو محکم بگیر(2014/08/27, 11:25 PM)tinookhe نوشته است:
[quote='paeazan' pid='461161' dateline='1409167700']
سلام
چون میگین از همه لحاظ ایده آل شماست بنظر من با پزشکش مشورت کنید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرین
ام اس برای اکثر افراد ایران خوش خیم هست و درصد کمی از بیمارای ام اس ایران هستن که دچار ناتوانی میشن
فقط بدون که خودتو باید محکم بگیری و وارد زندگی بشی
خودمو محکم بگیرم.....دقیقا همین جمله منو میترسونه اگه از پسش بر نیام چی؟ اگه کم بیارم چی
حالا میگین دانشجوی پزشکی هستین! پزشکی میخونین و اینقدر سردرگمی و ندانم کاری؟!
آره واقعیت اینه ممکنه این آقا تا چند ساله دیگه ویلچر نشین بشه یا ممکنه بتونه دماوند رو فتح کنه
در مورد نوع ام اسِ اون بیشتر تحقیق کن و از استادات مشورت بگیر
یه چیز مهمی رو میگم اینکه وقتی در شک هستی هرگز تصمیم نگیر
حدس میزنم دلت گیره.خب اگه اینقدر ترس داری این کیس رو ول کن
من که اگه جای شما بودم بهش جواب رد میدادم
منطقی تصمیم بگیر.عشق و عاشقی حرف دو روزه
این دقیقا همون موردی هستش که اون سمت گفتم اتفاق میوفته طرف دلش گیر میکونه اونوقت چی ...
ام اس ته ته ته ش ویلچره
قبل از اینکه ام اس بگیرم یک فیلم تلویزیون از سال 1985 و افرادی که ام اس داشتن نشون میداد مرکز نگهداری داشتن این افراد مثل ...
ولی الان کدوم یکی از ما بعد از گذشت 30 سال تو اسایشگاه ازمون پذیرایی میکنن؟؟؟؟
این جوری بخواین به قضیه نگاه کنین قانون احتمال اینکه هر فرد سالمم ویلچیری بشه هستش
پس اگه می تونه زندگیشو اداره کنه رفتار شما اگه با تنش نباشه بدون مشکل میتونه همراه خوبی واستون باشه
شما اگه محکم نیستین به رفتار خودتون شک دارین..
سطح توقعات دخترای امروزی یه درجه پایین تر باشین حله
مثل پدر مادرتون باشین حله
جو دکتری نگیرتتون حله
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..