(2014/04/08, 10:46 PM)mahdimotamedi نوشته است: اصلا كلا شما دهه شصتيا تو بهشتين ها
طفليا
كودكي به سختي نوجواني به سختي دانشگاه به سختي كار به سختي زندگيم به سختي
(2014/04/08, 10:21 PM)مریییم نوشته است: جالبه خواستگاری که داشتم میگفت چون من کارشناسی ارشد هستم و استاد دانشگام با 14 تا سکه همه منو قبول میکنن
درصورتی که من مهریه خیلی بالا هم نگفتم 124 تا
بهش بايد ميگفتي بابا شكوفا شده استعداد درخشان
حالا استاد دانشگاس حقوقش چقدر بوده؟؟هيئت علمي كه نبوده حق التدريسي ماهيانه 600 تا 700 ديگه
گرفتن نداره كه داداش من
البته نميدونم شما ساكن كجايين ولي تو شهر ما و دانشگاه ما استاد دكتر به پايين تر تعريف نميشه طفليا هم اونايي كه تازه كارن بد بختن فقط اسمشون دكتره
حالا اين آقا فوقه؟؟؟؟؟
ولي ديگه دوره مدرك گرايي ور افتاده كلا به پايان رسيده الان بيشتر چهره گرايي شرط شده تيپ و چهره شخصيت بيشتري ميده تا مدرك
همه رو به سختی گفتی.. شاید مریضیمونم به سختیاش اضافه بشه
من خودم از تو شکم مادرم استرس داشتم که بمبارن چی شد و فلانی سلامته؟ زندست ؟یا نه...
کارمون با احمدی نژاد شکوفا شد و جهش ژنتیکیه دلار به سه هزار تومن واسه جبران کسریه بودجه ....!
نه مثل دهه پنجاهیا که با خاتمی بودو شرکتای خارجی لا اقل اگه عرضه داشتن میتونستن درآمد بالا داشته باشن
درمورد مدرکم کم کم داره ضد ارزش میشه تا ارزش
واسه ازدواج و پیشرفتو .. طرف رفته فوق لیسانس گرفته با اونایی که لیسانسن وقتی سرکار میرن بازم هیجی بلد نیست که بخوان دو سال عقب موندگیشونو جبران کنن
تازه باید برن کلاس جبرانیی که لیسانسه هاش دو سال پیش رفتن ..
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..