2014/05/28, 01:11 PM
بازم مثل همیشه من آخرم...
اول از همه تشکر از اونایی که خیلی زحمت کشیدن واسه این سفر. نمی خوام اسم بیارم چون حافظم اندازه همون ماهی گلی های تو سدِ که کاوه گفت...
برای زحمتای قبل از سفر واقعا باید به حمید خسته نباشید گفت. اما برای تدارکات بین سفر فقط اسم یکی دو نفر رو نمیشه آورد...
دوستان همه خسته نباشید. خیلی خوش گذذذذذذذذذذشت
جایی که رفتیم خیلی خوشگل بود.از عکس هایی که دوستان گذاشتن مشهوده.
جای داداشم خیلی خیلی خالی بود.
راستی من تو این سفر یه هم بازی پیدا کردم میهن جونم به هم بازیم سلام برسون.
از محبت های کوچیک و بزرگتون که همینجوری یهو یادم میاد ممنون.پلیور دامون و فربود.عکس هایی که کاوه گرفت. کیکی که مهدیه برامون واسه صبحونه آورد.سیخ کباب آخر . هدیه آقای دنیانورد.زردآلوهای نرسیده 147. گوجه سبز هم بازیم.چای و گز خونه خاله که 7 نفر بودن. مجازات بازی جرات . 17 دقیقه دویدن تا لب آب و برگشتن با عمو
خیلی خوب بود
از دوستانی که تا آخرین لحظه سفر که سوار اتوبوس شیراز بشم ممنون. خیلی دوستون دارم (املت خیلی چسبید)
دیگه دیگه دیگه ....خیلی دلم واستون تنگ شدههههههههههههه (همین الان یهویی)
اول از همه تشکر از اونایی که خیلی زحمت کشیدن واسه این سفر. نمی خوام اسم بیارم چون حافظم اندازه همون ماهی گلی های تو سدِ که کاوه گفت...
برای زحمتای قبل از سفر واقعا باید به حمید خسته نباشید گفت. اما برای تدارکات بین سفر فقط اسم یکی دو نفر رو نمیشه آورد...
دوستان همه خسته نباشید. خیلی خوش گذذذذذذذذذذشت
جایی که رفتیم خیلی خوشگل بود.از عکس هایی که دوستان گذاشتن مشهوده.
جای داداشم خیلی خیلی خالی بود.
راستی من تو این سفر یه هم بازی پیدا کردم میهن جونم به هم بازیم سلام برسون.
از محبت های کوچیک و بزرگتون که همینجوری یهو یادم میاد ممنون.پلیور دامون و فربود.عکس هایی که کاوه گرفت. کیکی که مهدیه برامون واسه صبحونه آورد.سیخ کباب آخر . هدیه آقای دنیانورد.زردآلوهای نرسیده 147. گوجه سبز هم بازیم.چای و گز خونه خاله که 7 نفر بودن. مجازات بازی جرات . 17 دقیقه دویدن تا لب آب و برگشتن با عمو
خیلی خوب بود
از دوستانی که تا آخرین لحظه سفر که سوار اتوبوس شیراز بشم ممنون. خیلی دوستون دارم (املت خیلی چسبید)
دیگه دیگه دیگه ....خیلی دلم واستون تنگ شدههههههههههههه (همین الان یهویی)
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~