2014/05/24, 09:22 AM
من دیشب دیگه هیچی نمی دیدم صبحم هی گفتم متین پاشو برو دانشگاه پایان نامه برو برو تو می تونی اما متین تنبل گفت بخواب بخواب، منم خوابیدم خلاصه خلاصه الان رسیدم دانشگاه
بچه ها از تک تکتون ممنونم خیلی خیلی سفر خوبی بود خیلیییییییییییییییییییییییییی خوش گذشت، آشنایی با دوستان گلی مثل شما و هم چنین همسفر شدن باهاتون مایه افتخارمنه...
یه سری عکس دارم اینجوریه پول می گیرم رو نمی کنم وگرنه دیگه عواقبش با خودتونه
تازشم من با زیر میزی دادن به مه سا شدم نفر هشتمِ گروه هَهَهَهَهَفت نفرشون ، البته بعدا با هم کنار اومدیم حتی زیرمیزیم نگرفت
همتون و خیلی دوست دارم باززززززم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بچه ها از تک تکتون ممنونم خیلی خیلی سفر خوبی بود خیلیییییییییییییییییییییییییی خوش گذشت، آشنایی با دوستان گلی مثل شما و هم چنین همسفر شدن باهاتون مایه افتخارمنه...
یه سری عکس دارم اینجوریه پول می گیرم رو نمی کنم وگرنه دیگه عواقبش با خودتونه
تازشم من با زیر میزی دادن به مه سا شدم نفر هشتمِ گروه هَهَهَهَهَفت نفرشون ، البته بعدا با هم کنار اومدیم حتی زیرمیزیم نگرفت
همتون و خیلی دوست دارم باززززززم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
آرزوهاتو يه جا يادداشت کن و يکی يکی به خدا بگو. خدا يادش نميره،ولی تو يادت ميره چيزی که امروز داری، آرزوي دیروزت بود...